Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mindent mindíg el kell mondanunk a párunknak?
Az én párom állandóan számonkér,de tényleg mindenért! Már csak ha felállok és ekindulok a konyhába,már rögtön kérdezi:Mit csinál,hova mész? Vagy ha épp netezek,írok a barátaimnak akkor meg ezt:Kinek írsz?Mit írsz?
És addig piszkál míg el nem mondom....
Nem züllök,nem vagyok hűtlen,még csak nem is flörtölök senkivel soha....de azt nem is hiszem,hogy féltékeny,mert nem nagyon érdekli ha megbámúlnak az utcán vagy ilyesmi.... mégis hogy szoktassam le,erről? Vagy milyen frappáns dologgal húzzam ki magam,az idegesítő kérdései alól? Válaszokat köszönöm!
Én azt mondom, hogy egy párkapcsoaltban alap dolog, hogy mindent elmondunk a másiknak, észzerű keretek között. Egyrészt ennek kölcsönösnek kell lenni, tehát nem úgy értendő, hogy az egyik fél állandóan kérje számon a másiktól, hogy mit csinál. Kölcsönösen, egymásnak el kell modnani midnent.
Másrészt ez csak ésszerű keretek között működik. Abszurd lenne, ha pl. azt is bejelenteném, hogy nagyvécézni megyek. :D
Szerintem a legbölcsebb dolog ezt megbeszélni egymással. Ő a párod, és nem a parancsnokod, hogy állandóan számonkérje, épp mit csinálsz.
Esetleg fordulhatsz ellentámadásba is, ha a szép beszéd nem hat, csináld vele ugyanezt, minden kis sz*rt kérj tőle számon, még ha egy pohár vízért megy a konyhába, azt is! Kérd számon minden telefonhívását, figyeld, mit netezik! Aztán előbb-utóbb beleun, és talán rádöbben, hogy ez így nem megy.
Hát persze azzal egyett értek,hogy beszélgetni,mesélni kell a másiknak....csak tényleg ezek az apró kis hülye kérdések.....
Nagyon hasznosnak vélem a válaszod!!Köszönöm,ezt fogom tenni!
nahát,eléggé elgondolkodttam a válaszokon,minden néző pont érdekes volt.Csak a levelezés,msn-ezés az amit mésis csak megtartanék magamnak és azért,mert az oké hogy közösek a barátok,de ha a barátnőm épp lelkiválságba van és kéri,hogy ne mondjam el senkinek,akkor abba a barátom is beletartozik..... Én sem kérdezem,hogy ő kinek ír,és pláne nem nézem,hogy mit ír.Vagy elmondja vagy nem....
Volt már olyan,hogy mondtam,hogy ki megyek konyhába,de akkor meg azt kérdezte,hogy minek....ilyen kor valami hülyeséget válaszolok csak hogy kapjon a fejéhez,de nem nagyon jött eddig össze. De lehet,hogy annak a válaszolónak lesz igaza aki azt mondja,hogy majd megszokom,de hát 5 éve vagyunk együtt,ebből négy és fél éve vagyunk egy lakásba és eddig még nem tudttam megszokni....:DHát mindenkinek köszönöm!!Sziasztok!:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!