Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Meddig érdemes várni valakire?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meddig érdemes várni valakire?

Figyelt kérdés

Ha ő már harmincas évei közepén van, de még mindig nem szeretne se összeköltözni, se semmit.

Néha szóba hozza, de csak mint valami távoli jövőben, "majd egyszer".

Az ismeretség nem új, 10 év körül van.

A kapcsolatot inkább hónapokban mérném.

Nem vagyok benne biztos, hogy ő valaha is akarni fog igazából elköteleződni, családot, stb.. Nem rögtön akarok én sem mindent, ne értsétek félre.

De mikor jön el azaz idő, hogy inkább hagyni kell az ilyen ember, és belátni, hogy nem egyező dolgokat szeretnénk?

2020. nov. 7. 19:10
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Én 10 percet várok azt lelépek
2020. nov. 7. 19:11
 2/7 anonim ***** válasza:
10 éve ismered, tudod milyen, de belekezdtél a kapcsolatba? Oszt minek? Én nem várnék, de hát neked kell tudnod. Az ilyen "majd egyszer valamikor" jellegű válaszok tipik kitérések, hogy hagyd már béken, nem akar róla beszélni.
2020. nov. 7. 19:15
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Üljetek le, és beszéljétek át, hogy milyen jövőt képzeltek. A sarkalatos pontok, összeköltözés, házasság, gyerek szerepel -e az ő terveiben, és ha igen, akkor mikor. Hiába rövid a kapcsolat, ha 10 éve ismeritek egymást, akkor kell, hogy fogalma legyen, hogy ezeket miként tudja elképzelni, már nem gyerek. Pld., ha gyereket nem szeretne, akkor ha te igen, eleve egy percet sem érdemes várni rá.
2020. nov. 7. 19:24
 4/7 A kérdező kommentje:

Beszéltünk már,de teljesen bizonytalan.

Hol így gondolja, hol úgy.

Most vagy várok még x időt, és figyelem milyen irányba halad a kapcsolatunk, vagy ennyi..

2020. nov. 7. 19:50
 5/7 anonim ***** válasza:
10 év után kapcsolat egy ismeretségből, haverságból? reménytelen.
2020. nov. 7. 22:08
 6/7 anonim ***** válasza:

Neked kell tudni.

Én az első ilyen témájú beszélgetés után , mikor kiderült hogy ő nem akarja komolyra fordítani a kapcsolatot, elengedtem az ilyen vágyaimat vele szemben.

Ha ő nem azt érzi amit én, nem azt szeretné, minek pazaroljam az időm rá?! Jó a szex persze, meg kell is....de attól nekem több kellene kicsit...ha neki nem , akkor mégsem illünk össze.

F37

2020. nov. 8. 10:58
 7/7 anonim ***** válasza:
Erre egy percet sem.
2020. nov. 11. 14:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!