Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért parádéznak anyámék...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért parádéznak anyámék amiért 3 hónap után odaköltöztem a páromhoz?

Figyelt kérdés

3 hónapja jöttünk össze párommal. Budapesten élünk, én itt is dolgozom és szépen beindítottam itt a karrierem. Anyámék vidéken élnek, Székesfehérvár mellett és eszemben sem volt hogy egy kis faluba költözzek vissza 6 év Budapest után. Nagy nehezen feljutottam ide egyetemre, itt is akarok maradni! Az előző párom nem Bp-i volt, nem is volt hajlandó ideköltözni (teszem hozzá egy fityingje nem lett volna itt lakást venni) és szakítottunk. 3 hónapja ismertem meg a jelenlegi párom, akkor még a húgom pasijának lakásában éltem és egy szobát béreltem húgom barátjától 60e+rezsi összegért. Ők sajnos most összevesztek és szakítottak, emiatt én is elmegyek a lakásból. Barátom szívélyesen befogadott, neki egy szép kerületben van saját lakása és most itt élek. De anyámék folyamatosan parádéznak hogy miért nem költözöm haza és hogy miért kellett 3 hónap után egyből idebútoroznom... Olyan munkám van amit csak Bp-n tudok sikeresen és jövedelmezően végezni. Ezt miért nem értik meg?

26N

2020. nov. 7. 14:26
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
63%

Akkor ugyanott vagy mint elöbb. Ha összevesztek megint mehetsz az utcara.

Valszeg ez a szüleid baja hogy nem alapozol magadnak.

2020. nov. 7. 14:27
 2/29 anonim ***** válasza:
61%

Neked nincs semmid, csak mindig ahhoz rakod a valagadat aki biztosít neked fedelet Budapesten. Undorító.

"Az előző párom nem Bp-i volt, nem is volt hajlandó ideköltözni (teszem hozzá egy fityingje nem lett volna itt lakást venni) és szakítottunk."

Aha, tehát mivel ő nem tehette meg hogy Pesten vegyen lakást ezért dobtad. Gratulálok, ilyen egy anyagias liba.

2020. nov. 7. 14:29
 3/29 anonim ***** válasza:
18%

húúúú gyerökök van itt baj nem is kicsi az agyban.

kész van már a hétfői online beadandó mateklecke, hogy itt ráérsz ilyeneket kitalálni?

2020. nov. 7. 14:32
 4/29 anonim ***** válasza:
47%
Mert 3 hónap után korai. Nem tudsz továbbra is albérletben lakni valahol? Nem csak az a két lehetőség van, hogy a barátoddal laksz vagy visszaköltözöl anyádhoz vidékre.
2020. nov. 7. 14:32
 5/29 anonim ***** válasza:
16%

"Nagy nehezen feljutottam ide egyetemre, itt is akarok maradni!"

Tipikus esete egy nőnek aki felkerül Pestre és egyből azt hiszi h ő szarta a spanyol viaszt.

2020. nov. 7. 14:33
 6/29 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem meg azt csináld, amit jónak látsz. Én is 3 hónap alatt költöztem össze a párommal, 4 éve együtt vagyunk. Mondjuk mi nem lakhatási okokból költöztünk össze, hanem mert ezt akartuk.
2020. nov. 7. 14:38
 7/29 anonim ***** válasza:
97%
Mert ők ezt korainak tartják. De 26 évesen ez már nem kellene hogy érdekeljen.
2020. nov. 7. 14:42
 8/29 anonim ***** válasza:
95%

- A szüleid féltenek, hogy kirak a pasi, és akkor koppansz.

- SEMMI, de tényleg, semmi gond sincs azzal, hogy a pasidhoz költöztél. De! Legyen B-TERV, azaz, legyen hová, és legyen miből, költözni, HA kell!

2020. nov. 7. 14:57
 9/29 anonim ***** válasza:
81%
Mi a férjemmel 4 hónap után költöztünk össze, akkor neki már volt lakása, igaz hitelre. Teljesen természetes volt, hogy beszállok - hiszen ha nem költözünk össze, akkor meg úgyis albérletre költök, így a párom életét tudtam egy kicsit megkönnyíteni és még mindig olcsóbb volt mint egy albi. Azóta házasok vagyunk, van gyerekünk, szóval minden azon múlik, hogy te mennyire szeretnél korrekt lenni. Az a tapasztalatom, hogy a férfiak nehezen hozzák fel a pénzügyeket, neked kell szépen, okosan felajánlanod a segítséget. Így a szüleid sem mondhatják, hogy csak úgy betetted a popód a pasid lakásába.
2020. nov. 7. 15:01
 10/29 anonim ***** válasza:
86%
Én nem értem miért undotító a kérdező. Eddig bérelt valahol egy szobát, most az megszűnt, ha nincs a pasi kivett volna egy másikat. Miért kellett volna valami mást bérelnie, amikor a barátjához is költözhet? Hogy a szüleinek megfeleljen, vagy a gyakori népe megmondja neki, hogy ez még korai? Persze. Az exével meg teljesen más helyen élnek, azért szakítottak gondolom. A kérdezőnek Pesten van munkája, a pasinak meg vidéken az élete. Ha nem jön össze a mostani sráccal, majd kivesz ugyanígy egy szobát és kész. Mivel neki gondolom nem fizet albit, ezért annyival is több pénze marad. Szerintem semmi rosszat nem csináltál kérdező, anyukádék könnyen magyaráznak vidékről.
2020. nov. 7. 15:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!