Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy esne ha a párod háttérképe nem a te képed lenne?
Én már kaptam itt hideget-meleget, mert nálunk így van. Nem egy nő a háttere a gépén, hanem több. Van, akiből csak a hasa látszik.
Nem zavar. Csak képek. Nekem pl a Maldív-szigetek a hátterem, több képből válogatva. A telómon meg szívecskés-macskás a téma. A kütyünk a játszóterünk. Nem rakjuk ki egymást, sem a gyerekeket, arra van más felület.
Egyébként ha neki ugyanolyan vizuális örömet okoz egy tökéletesre retusált női test, mint nekem a végtelen kék tenger, nekem nem múlik rajta semmi. Önbizalmam rendben, majomszeretetre nem vágyom, és azt is tudom, elég öreg vagyok már hozzá, hogy a szerelme nem jelenti azt, hogy vakká vált volna rajtam kívül minden egyébre, ami körülveszi.
Nem várnám el, hogy én legyek a háttérkép, mert nekem se volt sosem privát háttérképem, mint aktuális pasi, meg baba, meg kutya stb.
Egy másik csaj viszont zavarna, nekem sem félmeztelen hapsi a háttérképem.
Én borzalmasan viselném, egy ideig basz0gatnám is érte, ha szép szóra nem szedné le, mondjuk ha rájön a kang—, 😅
Illetve ha az elején lennénk az egésznek”, kidobnám 🙂
Ezzel azt mutatná hogy semmi együttérzést nem tud mutatni/nem veszi figyelembe/értéktelen vagyok/más a fontosabb/a jobb, köszi nekem ilyen nem kell. ✌️
Nálunk valahogy teljesen természetesen jött hogy egy számunkra kedves közös kép vagy a másikról egy szexi, vagy kedves kép a hátterünk.
Akárhányszor megnézem gany óra, az egyik kedvenc képemet is látom róla és ez nagyon jó érzés.
Nem kértem hogy ő allitson be engem, sőt először ő mutatta , hogy milyen jó hatterkepe van.
Nekem ez a természetes. Ez is egy módja, hogy kifejezzük mi (ki) a fontos számunkra.
Amennyiben más nő lenne a háttérben, ez olyan primitiv, gyerekes, közönséges tulajdonsagokat vetitene elő a "férfiben", hogy valoszinuleg az érdeklődésemet sem keltette volna fel, nemhogy össze is jövök egy ilyennel.
Mindenkinek az a háttere amire szívesen néz, gondol.
Rád nem.
Sot, egy másik nőre igen.
Ez nekem nagyon rosszul esne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!