Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy esne ha a párod háttérkép...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy esne ha a párod háttérképe nem a te képed lenne?

Figyelt kérdés
hanem egy fürdőruhás nő lenne a képen aki még csak nem is hasonlít rád külsőre.
2020. nov. 7. 08:32
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
75%
Az alap, hogy nem rakjuk ki egymást háttérképnek, de ha felnőtt férfi korára nem nőtt még ki az ilyesmiből akkor más téren is elég baj lenne vele szerintem, nem utal érett jellemre.
2020. nov. 7. 09:51
 12/19 anonim válasza:
78%
Az teljesen oké, hogy nem én vagyok a háttérképe, de azért ne más nő legyen már..ebből a kangörcsből csak ki kéne nőni. Nem 16 éves.
2020. nov. 7. 10:43
 13/19 anonim ***** válasza:
30%

Én már kaptam itt hideget-meleget, mert nálunk így van. Nem egy nő a háttere a gépén, hanem több. Van, akiből csak a hasa látszik.

Nem zavar. Csak képek. Nekem pl a Maldív-szigetek a hátterem, több képből válogatva. A telómon meg szívecskés-macskás a téma. A kütyünk a játszóterünk. Nem rakjuk ki egymást, sem a gyerekeket, arra van más felület.

Egyébként ha neki ugyanolyan vizuális örömet okoz egy tökéletesre retusált női test, mint nekem a végtelen kék tenger, nekem nem múlik rajta semmi. Önbizalmam rendben, majomszeretetre nem vágyom, és azt is tudom, elég öreg vagyok már hozzá, hogy a szerelme nem jelenti azt, hogy vakká vált volna rajtam kívül minden egyébre, ami körülveszi.

2020. nov. 7. 11:41
 14/19 anonim ***** válasza:
78%
Ez így nagyon szarul. Általában nekem sem a párom a hátterkép, hanem a macskák. De hogy valami random bikinis jócsaj, az elég gáz 16 éves kor felett.
2020. nov. 7. 13:05
 15/19 anonim ***** válasza:
73%

Nem várnám el, hogy én legyek a háttérkép, mert nekem se volt sosem privát háttérképem, mint aktuális pasi, meg baba, meg kutya stb.

Egy másik csaj viszont zavarna, nekem sem félmeztelen hapsi a háttérképem.

2020. nov. 7. 13:14
 16/19 anonim ***** válasza:
79%

Én borzalmasan viselném, egy ideig basz0gatnám is érte, ha szép szóra nem szedné le, mondjuk ha rájön a kang—, 😅

Illetve ha az elején lennénk az egésznek”, kidobnám 🙂

Ezzel azt mutatná hogy semmi együttérzést nem tud mutatni/nem veszi figyelembe/értéktelen vagyok/más a fontosabb/a jobb, köszi nekem ilyen nem kell. ✌️

2020. nov. 7. 19:58
 17/19 anonim ***** válasza:
78%

Nálunk valahogy teljesen természetesen jött hogy egy számunkra kedves közös kép vagy a másikról egy szexi, vagy kedves kép a hátterünk.

Akárhányszor megnézem gany óra, az egyik kedvenc képemet is látom róla és ez nagyon jó érzés.

Nem kértem hogy ő allitson be engem, sőt először ő mutatta , hogy milyen jó hatterkepe van.

Nekem ez a természetes. Ez is egy módja, hogy kifejezzük mi (ki) a fontos számunkra.

Amennyiben más nő lenne a háttérben, ez olyan primitiv, gyerekes, közönséges tulajdonsagokat vetitene elő a "férfiben", hogy valoszinuleg az érdeklődésemet sem keltette volna fel, nemhogy össze is jövök egy ilyennel.

2020. nov. 8. 15:31
 18/19 anonim ***** válasza:
82%

Mindenkinek az a háttere amire szívesen néz, gondol.

Rád nem.

Sot, egy másik nőre igen.

Ez nekem nagyon rosszul esne.

2020. nov. 8. 15:32
 19/19 anonim ***** válasza:
0%
Azért, mert engem nem zavar, miért kell lepontozni? Miért nem a saját kapcsolatotokkal foglalkoztok inkább, ennyire nulla az önbizalmatok? Komolyan nem értem, azért mert nekünk ez normális, nálatok nem lesz meztelen nő a háttérkép! Kabaré, de tényleg, nem szívesen lennék a párotok...
2020. nov. 9. 08:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!