Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám ezt a helyzetet minden veszekedés nélkül elintézni?
Sajnos a koronavírus és más problémák miatt megszűnt áprilisban a munkahelyem, nyáron egy rövid időt tudtam dolgozni, aztán munkanélküli lettem. Azóta is állást keresek, interjúkra járok, de eddig sajnos semmi. A párom nagyon erőlteti hogy tanuljak, rakjak le még egy okj-t főleg a fodrászt és a kozmetikust erőlteti. Én már nem akarok tanulni meg ezek a szakmák sem vonzanak. Két éve már raktam le okj-t. Hogyan tudnám vele szépen elrendezni ezt a helyzetet?
24/L

"A párom nagyon erőlteti hogy tanuljak, rakjak le még egy okj-t főleg a fodrászt és a kozmetikust erőlteti."
A párodnak igaza van!
Tanulnod kell, ha álláshoz akarsz jutni. Több lábon kell állni.
Ha az nem tetszik, amit ő javasol, akkor keress mást, ami
neked is tetszik.
Annak is van egy határa, hogy a másik vigyen mindent a hátán.

Egyébként van tartalékod, vagy most ő tart el addig?
Semmiképp nem tartom normálisnak, hogy ő akar szakmát választani neked, de önmagában a munkára való noszogatásban lehet jelentősége.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!