Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudnátok nekem tanácsot adni?
4 hónapja vagyunk együtt a barátommal. A kapcsolatunk elején minden este velem szeretett volna lenni, beszélgettünk, eljártunk ide-oda, most pedig minden teljesen más.
Mikor ott vagyok nála inkább játszik a gépen vagy nyomja a telefonját. Tudja jól, hogy ez engem mennyire zavar. Azzal nincs bajom ha akkor csinálja, ha én nem vagyok vele, de ha együtt vagyunk, legalább csinálnánk valami értelmeset közösen. Azért aggaszt, mert még mindig CSAK 4. hónapja vagyunk egy pár, mi lesz később? Volt egy veszekedésünk is emiatt, nem tudta megérteni, hogy ez miért akkora probléma nekem és miért érzem úgy, hogy már nem szeret. Aki hasonló cipőben jár(t) tudna bevált tanáccsal szolgálni?
Ez az ismerkedés elején nem derült ki?
Nem vagy jó emberismerő...
Régebben napi szinten találkoztunk, ma már ritkábban.
Biztosan megterhelő, mert munkát keres, de nekem se jobb a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!