Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi gondoltok arról, amikor egy párkapcsolatban élő nő mindig kiöltözve, térd fölött vagy combon végződő szoknyában és harisnyában jár dolgozni, meg még akár a boltba is?
Nem vesz vissza akkor sem, ha a férfi szülei furcsán néznek rá, sem akkor, amikor a párjának rosszul esik, és nem érdekli, hogy minden kan csorgatja rá a nyálát.
Van oka félni a pasinak? Létezik, hogy a nő részéről minden rendben van a kapcsolattal?
Hosszú kapcsolatról van szó, az elején sminktelen, farmeros-pólós lány volt, 3 éve lett ilyen, amikor edzeni és sminkelni is elkezdett.
Nem tudom, én nem azért vágom tüsisre a hajamat mert feminista vagyok, hanem mert kényelmes.
Női téli bakancsot is ezért viselek felváltva bokacsizmával.
Nehogy már a feminizmus jelképe legyen a rövid haj és a kényelmes cipő.
Egy párkapcsolatban élő nő nem öltözhet úgy ahogy akar? Nem lehet csinos?
Egyébként mikor emigráltál Szaúd-Arábiából Magyarországra? A mentalitás még megmaradt.
MI a gond bele? Túl vastag a combja? Rosszul áll rajta a szoknya? Nem értem, mi a gond, mert arról nem írtál.
És te hogyan öltözködsz?
A férje vagy, vagy az anyósa?
Mert egy egyszerű farmer póló komboba nem lehet bepasizni?
Én is szeretek csinosan nőiesen öltözködni, de ez nem azt jelenti, hogy meg akarom csalni a páromat.
Nem hogy örülnél neki, sok pasi csak álmodozik ilyen csajról
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!