Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha 16 éves vagyok és van egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha 16 éves vagyok és van egy 25 éves barátom, akkor tényleg feljelenthetik, merthogy még kiskorú vagyok?

Figyelt kérdés
Apu azzal fenyeget, hogyha megtudja, hogy 18 fölötti barátom van, akkor tényleg feljelenti.. Márpedig egy ideje egy 25 éves sráccal vagyok. Lehet ebből valami baja, ha kiderül vagy csak apu akarmegfélemlíteni?
2010. aug. 9. 20:37
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:

jó, köszönöm:)

remélem apu is megérti majd

2010. aug. 9. 20:49
 12/25 anonim ***** válasza:

"sajnos a korosztályombeli srácok azon vannak, h leitassanak engem is aztán lefektessenek.ezért nem a korosztályommal vagyok."

- Persze, mert a 25 évesek közt ilyen nincs. Hahaha... egyébként meg biztosan nagyon érett lehet, ha 25 éves létére egy 15 éves lánnyal kezd. Ja, tudom, Te is biztosan érettebb vagy a korodnál, mint tízből kilenc 16 éves...

2010. aug. 9. 20:50
 13/25 anonim ***** válasza:
Csak 10 év van köztük... az nem sok..
2010. aug. 9. 20:51
 14/25 anonim ***** válasza:

"Csak 10 év van köztük... az nem sok.."

- Csak, aztán nehogy később egy hat éves fiúra vessen szemet a lány...

2010. aug. 9. 20:53
 15/25 A kérdező kommentje:
régebbóta ismertem, először csak haverok voltunk és kialakult valami. nem csak az idősebb srácokra bukom, így alakult.
2010. aug. 9. 20:55
 16/25 anonim ***** válasza:
Jah:D
2010. aug. 9. 20:55
 17/25 anonim ***** válasza:
0%
És ha ugy alaku hogy a srác van vagy 30 éves? Jársz vele mert nem akar leitatni?
2010. aug. 9. 20:56
 18/25 anonim ***** válasza:
0%
alakul*
2010. aug. 9. 20:56
 19/25 A kérdező kommentje:
én nem azért kezdtem vele járni, mert nem akar leitatni. jóba voltunk régebb óta és egyszer csak máshogy éreztünk egymás iránt. lehet, hogy te ezt nem tudod megérteni, de nem is vagyok kíváncsi, hogy mi a véleményed. 10 év korkülönbség nem kicsi, viszonnt, ha jól érzem magam vele, akkor nekem nem számít
2010. aug. 9. 21:00
 20/25 anonim ***** válasza:

14év fölött akárhány évessel járhatsz.Apukád casak süketel.

De amúgy mi baj a 25 évesekkel? Én pl 24leszek hamarosan de sok (távolabbi) ismerősömnek mikor meséltem hogy ledoktoráltam,meglepődtek mert kb érettségizőnek néztek.

De mindez nem amiatt van mert visszamaradott lennék, egyszerűen csak rendesen megborotválkozom.

2010. aug. 9. 21:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!