Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha 16 éves vagyok és van egy 25 éves barátom, akkor tényleg feljelenthetik, merthogy még kiskorú vagyok?
jó, köszönöm:)
remélem apu is megérti majd
"sajnos a korosztályombeli srácok azon vannak, h leitassanak engem is aztán lefektessenek.ezért nem a korosztályommal vagyok."
- Persze, mert a 25 évesek közt ilyen nincs. Hahaha... egyébként meg biztosan nagyon érett lehet, ha 25 éves létére egy 15 éves lánnyal kezd. Ja, tudom, Te is biztosan érettebb vagy a korodnál, mint tízből kilenc 16 éves...
"Csak 10 év van köztük... az nem sok.."
- Csak, aztán nehogy később egy hat éves fiúra vessen szemet a lány...
14év fölött akárhány évessel járhatsz.Apukád casak süketel.
De amúgy mi baj a 25 évesekkel? Én pl 24leszek hamarosan de sok (távolabbi) ismerősömnek mikor meséltem hogy ledoktoráltam,meglepődtek mert kb érettségizőnek néztek.
De mindez nem amiatt van mert visszamaradott lennék, egyszerűen csak rendesen megborotválkozom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!