Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fenyegetőzik a szakitásnál?
A párommal jó ideje együtt vagyunk de sokszor fenyegetőzik, hogy megöli magát. Na most ennek kisebb jeleit mutatta de semmi komolyat. Na ha szakításnál ilyen történne és én próbálok segíteni a dolgon de az nem érdekli, és másnap mondjuk megtenné (ha megtenné). Akkor engem felelőségre vonhatnának utólag azért amiért nem értesítettem a mentőket?
Tehát nekem mondta, hogy megteszi és ennek ellenére nem hívtam ki hozzá senkit, és ezt a beszélgetést mondjuk visszanézik a rendőrségen vagy valahol azért, hogy megtudják mi lehetet az oka.
"sokszor fenyegetőzik, hogy megöli magát. "
Pszichopata.
Minél előbb szakíts vele.
Attól ne tarts, hogy öngyilkos lesz.
Ha mégis megpróbálja, az nem miattad lesz,
hanem azért, mert pszichésen beteg.
Menekülj.
Egyetlen egyszer eljátszhatná, hogy belesír a telefonba, hogy
"megtette", s akkor hívnék mentőt, oda is mennék.
Ha átvert, feljelenteném. Habár a mentők úgyis megtennék.
Azonnal törölném a telefonkönyvemből, letiltanám mindenhonnan.
Nem vonnának felelősségre, de a lelkiismereted más tészta.
Beszélj a szüleivel, mond el nekik, hogy miket mond a párod. Ez most is egy jó döntés, szakítás esetén meg kifejezetten az (tudják, hogy labilis,akkor odafigyelnek rá).
Szerintem ez nem komoly. Mármint van agy baj, vagy lelki baj. De ilyenkor általában "csak" Szó szerint fenyegetőzni szoktak...
Volt 1-2 ilyen ismerősöm, igaz ők kamaszok voltak. Mindig azt mondták, hogy ők megölik magukat... Mai napig is élnek és ez pár éve történt.
Ez figyelem felhívás. Viszont vagy próbálj neki segíteni, mert ez nem egészséges, vagy pedig szakíts.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!