Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nők, ha kiderülne, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, ha kiderülne, hogy a pasitok lefeküdt a legjobb haverjával kamaszkorában, mert kíváncsi volt, az zavarna titeket?

Figyelt kérdés
2020. nov. 1. 13:39
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
33%
Na látod, még te is szükségesnek érzed bizonygatni, hogy heteró vagy, anomnímként, egy olyan oldalon, ahol senki nem ismer. Akkor miért gondolod, hogy egy meleg kalandot jó ötlet elmondani bárkinek?:D
2020. nov. 1. 14:37
 12/23 anonim ***** válasza:
29%
Nem
2020. nov. 1. 14:41
 13/23 anonim ***** válasza:
51%
Engem zavarna. Szakítanék.
2020. nov. 1. 14:47
 14/23 A kérdező kommentje:

A kérdésnek van valóságalapja, de nekem ehhez semmi közöm. Viszont mikor én hallottam, viccesnek tartottam, és kíváncsi vagyok rá, mások mit szólnak hozzá, a "nagy elfogadásban".

2020. nov. 1. 14:52
 15/23 anonim ***** válasza:

Van hetero ismerosom akit egyetem alatt lepippantott a haverja..

En nem tudok azota ugy ranezni a sracokra, hogy ne jusson eszembe... akkor kepzelheted a nojet!

2020. nov. 1. 15:07
 16/23 anonim ***** válasza:
54%
Engem még kicsit fel is izgatna, kifaggatnám a részletekről.
2020. nov. 1. 15:27
 17/23 anonim ***** válasza:
0%
... bár lenne róla felvétel is, amit megnézhetnék, hm.
2020. nov. 1. 15:50
 18/23 A kérdező kommentje:

Az nem hetetó :D

#16-17

Perverzek...

2020. nov. 1. 15:58
 19/23 anonim ***** válasza:
51%

Csak akkor zavarna, ha még mindig haverok, mert akkor megvan rá az esély, hogy még mindig összejárnak kefélni vagy majd egyszer csak úgy eszükbe jut, hogy nosztalgiából meg kéne ismételni a dolgot!

Ha már nem tartják a kapcsolatot, akkor nem zavar.

2020. nov. 1. 16:43
 20/23 anonim ***** válasza:
100%

14. Nincs "nagy elfogadás". Egy dolog az, hogy valaki nem utálja a melegeket, nem akarja megölni őket és azt gondolja hogy hagy éljenek békében. De megint más az, hogy az ember milyen embert fogad el saját maga mellé.

A nők 90%-a nem tudna férfiként tekinteni olyan férfira, aki szexelt már másik férfival. Ennyi.

2020. nov. 1. 18:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!