Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha a párom féltékeny a legjobb barátomra?
A párommal 5 éve vagyunk együtt, 3 éve megismertem ezt a srácot akivel mondhatjuk hogy legjobb barátok lettünk. Hetente találkozunk, naponta beszélünk telefonon egyszerűen amolyan lelki társ szinten vagyunk. Tudom hogy gáz, de előbb mondom el neki ha történik velem valami mint a páromnak. A srác meleg, szóval semmi olyan nem lesz köztünk. A barátom erre a lelki kötelékre féltékeny és bizonyos szempontból meg tudom érteni. Nagyon szeretem a páromat, testileg vonzódom hozzá, együtt élünk, jól elvagyunk, de mivel nagyon más személyiségek vagyunk, ilyen összhang sosem volt köztünk mint ezzel a fiúval.
Szerintetek ez káros, ha igen mit kéne tennem?
27N
Voltam/vagyok ilyen szituban csak én vagyok a meleg barát. A barátnőm az elején próbálta hogy barátkozzunk, de a srác nagyon homofób, épp hogy elvisel. Szóval az lett a vége hogy kispadra kerültem és már csak ritkán tudunk találkozni.
Rosszul esik de elfogadom hogy a párja az első. (Pedig köztünk ez 10+ éves barátság).
Ha nem is ilyen drasztikusan, de neked is azt tudom javasolni, hogy foglalkozz többet a pároddal és találkozz kevesebbet a baráttal. Vagy próbáld őket összespanolni hátha megkedvelik egymást.
A barátommal ellentétek vonzzák egymást kategória vagyunk. Szerintem ezzel nincs gond mert a személyiségünk más de a céljaink közösek. Nem fogok vele szakítani csak azért hogy egy “lelki társ” ábrándot kergessek.
És van egy barát akivel meg a közös érdeklődést lehet kiélni.
Azt a tanácsot meg fogom fogadni hogy több figyelmet fordítsak a páromra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!