Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van értelme így a kapcsolatnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van értelme így a kapcsolatnak,vagy csak kényszer ?

Figyelt kérdés

Március elején jöttem össze egy férfivel,aki nálam jóval idősebb. Egy hónap után rájöttem,hogy nagyon nem olyan,mint aminek mutatja magát, mindenben dirigálni akar.

Ha ezért szóltam,akkor hisztisnek mondott és még ő volt megsértve.Sok veszekedés volt,és ez alatt a nyolc hónap alatt ötször szakítottunk,hol ő, hol én. De mindig újrakezdés volt,mert szeretem és ő is engem.Egyébként értelmes, ápolt és aranyos,de dirigálós.

A héten is volt egy nagy veszekedés és ő hozzám vágott ruhákat, amit felkapott majd egy bögre teát,ami nem talált el szerencsére.Utána pedig kinyitotta az ajtót,hogy azonnal menjek el.

Elmentem,de egy óra múlva szinte sírva kért bocsánatot, és nem tudok rá haragudni.

Barátnőm szerint mindketten gyerekek vagyunk lélekben és ezért csak nevet rajtunk.

Nincs kitől tanácsot kapni,hogy van-e értelme ennek ?

De ha szeretem, akkor nem arról nem tehetek....

28 L

2020. nov. 1. 07:01
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%

"#2, bocsi, mellényomtam"

Jézusom! Elrontottad a tökéletes értékelésem! Hogy fogom túlélni ;)

2020. nov. 1. 07:59
 12/23 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.Elgondolkodtam. Főleg,mert március óta a legjobb barátnőmet is nagyon elhanyagoltam a férfi miatt.Pedig sok mindenben mellettem volt évek alatt,segített.És ő is azt mondja,nem érdemel meg a férfi, és én mazochista vagyok.

Ezért haragudtam is rá,és két hónapig nem álltam vele szóba.De igaza lehet, ha ti is így látjátok....

2020. nov. 1. 08:01
 13/23 anonim ***** válasza:
87%

Inkább a kérdező hogy fogja túlélni, ha legközelebb nem egy csésze teát, hanem a késes fiókot borogatja rá a kedves palija. :D

(#10)

2020. nov. 1. 08:04
 14/23 anonim ***** válasza:
100%

Bocsi a bohóckodásért.

Nézd, ha valamit tanultam a kapcsolataimból az az, hogy ha érzed, hogy valami nem stimm, akkor az úgy van. Egy barátnő is hidd el, legtöbbször nem akar ártani, csak segíteni. Max nem mindig lát bele annyira. De ha őszinte vagy vele, akkor igen. Max kimondja, amit a kétségekkel küzdő feled nem mer, csak itt mi névtelenül könnyedén kimondunk, mert velünk őszinte vagy.

2020. nov. 1. 08:07
 15/23 Noren1989 ***** válasza:
90%

Én speciel úgy làtom, hogy valami komoly gondod lehet, ha ez a férfi még az életed része.

Csalàdilag rendben vagy?

Màrhogy milyen minta volt előtted?

2020. nov. 1. 08:08
 16/23 anonim ***** válasza:
100%

És nem érdemes hanyagolni a barátaid. Ők érdek nélkül vannak veled (hacsak nem üzlet vagy energiavámpír, de ezeket az extrém eseteket érted).

Egy jó kapcsolat nem korlátoz le.

2020. nov. 1. 08:09
 17/23 A kérdező kommentje:

Barátnőm konkrétan így mondta :

" mindenkinek van egy betonfala,amibe majd jól betörik a pofája, neked ez a férfi lesz az.De megérdemled,mert nem látsz a szemedtől és elvakult vagy.És nem hiszel sem nekem, sem anyádnak,aki szintén helyteleníti a férfis kapcsolatod ".

Ekkor sértődtem meg, de belátom,igaza volt.Csak ha a férfi ott áll előttem és néz rám ábrándosan, akkor nem jut eszembe a rossz. Sajnos minden hétre két nagy veszekedés jut....

2020. nov. 1. 08:14
 18/23 anonim ***** válasza:
100%
És két veszekedés között mit kapsz ettől a kapcsolattól?
2020. nov. 1. 08:19
 19/23 anonim ***** válasza:
100%
Ezt úgy hívják, hogy önsorsrontó. Az vagy, meg nyilván ó is. Pszichológust felkeresni nem szégyen, talán segíthet helyre tenni a helyes értékítéletet ami lehet h gyerekkorban sérült.
2020. nov. 1. 09:51
 20/23 anonim ***** válasza:
86%

A jóval idősebbre azt hittem, hogy max 40. De konkrétan apád lehetne.

Mindkettőtök fejében nagyon gondok vannak, ez a kapcsolat nem egészséges. És nem a korkülönbség miatt.

2020. nov. 1. 10:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!