Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet ezzel tenni?
Figyelt kérdés
Eggyut vagyok egy lannyal es bele nezek a telojaba
Nyomkoveto van a telojan
Es neha kovetem kocsival
Egyszeruen feltekeny vagyok mit tegyek
Pedig nem csinalt semmit de nem tudom
2020. okt. 31. 19:58
1/6 anonim 

válasza:

Máris kint találnád a szűrödet.
Aki nem tiszteli a másik ember auráját, magánszféráját,
az ne akarjon kapcsolatot.
2/6 anonim 

válasza:

Azonnal állj le ezzel, és keress pszichológust! Ha van gerinced, akkor ezeket neki is elmondod.
3/6 anonim 

válasza:

Szerintem ne kémkedj. Én is féltékeny típus vagyok, és sajnos emiatt nem egy kapcsolatom ment tönkre.
Ha te kellesz neki, akkor úgysem fog megcsalni.
Ha pedig más kell neki, akkor hiába teszel bármit, sehogy sem fog veled maradni.
Hagyd élni, mert ha tényleg szeret téged,a féltékenység kiölheti belőle az érzést.
4/6 anonim 

válasza:

Menj pszichológushoz és ne legyen kapcsolatod. Undorító féreg munka amit művelsz
5/6 anonim 

válasza:

A lány helyében, ha megtudnám hogy nézegeted a telefonom és követsz, úgy kitennélek mint macskát szrni.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a valaszokat
Lehet hogy vissza veszek a jovobe nem eri meg itt kemkedni nincs is ra okom
2020. nov. 1. 10:24
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!