Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek Előnyös vagy hátrányos egy kapcsolatra nézve ha sok segítséget kap az adott pár?
Ilyenekre gondolok hogy például az egyik szülő sokszor főz vagy bevásárol de nem engedi kifizetni.
Vagy például sokszor vesz háztartási dolgokat is Amit szintén nem enged kifizetni.
A lakás számláit is ők állják.

Ha lesz ra lehetosegem, en is igy fogok tenni szulokent.
A gyerekemert.

Szerintem attol fugg milyen helyzetben vannak. Ha mindig ezt csinaljak a szulok az szerintem nagyon nem egeszseges.
Viszont ha pl. ideiglenes, mert tortent valami, mondjuk mindketten elveszitettek a munkahelyuket es meg nem talaltak masikat, vagy lebetegedtek hosszabb idore stb. es a szulo csak par honapig segit ilyen szinten, ugy szerintem teljesen okes.
De amugy meg amelyik szulo megteheti es meg is akarja tenni, az ugyis tamogatni fogja a gyereket.

A pár egyébként dolgozik. Alapból ilyenek az egyik fél szülei, a másiké meg semmit nem tesz támogatásként még látogatóba is egyszer jön egy évbe karácsonykor. Persze a lányukat úgy ahogy segítik de az kifejezetten neki irányul.
Míg a másik fél közös és külön külön is segít. Közös segítség ami mindkettőnek haszna a főzés; a külön meg h pl elvisz engem vhova

A barátnőd kénytelen egyedül boldogulni, belőled meg herét csinálnak a szüleid. Jó, főznek többet, amiből tudtok vinni. DE miért állják a rezsit, vásárolnak a háztartásotokba? Elvinni meg a haverok is elvisznek.
Ti együtt éltek a szülőkkel, mert akkor teljesen más a helyzet?

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!