Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak itt 30+-osok akik egyedülállóak és zavarja őket a helyzetük ?

Figyelt kérdés

Van itt olyan aki 30 esetleg 40 év feletti és nincs se párkapcsolata se gyermeke?

Hogy élitek ezt meg, élvezitek a szabadságot vagy sajnáljátok, hogy így alakult?

Mit csinálnátok másképp?

Sose volt olyan akivel el tudtátok volna képzelni az életetek vagy csak szimplán nem jött össze?

2020. okt. 30. 22:04
 1/7 Noren1989 ***** válasza:
100%
Én speciel elvagyok. Hobbizhatok, max a macskàimra kell figyelnem.
2020. okt. 30. 22:07
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem zavar. Vannak nők, akikkel foglalkozom, de komoly kapcsolatra most nincs időm, se kedvem. Mással vagyok elfoglalva.
2020. okt. 30. 22:08
 3/7 anonim ***** válasza:
68%

Azt a pasit viszem az àgyamba akit akarok, ha nem jó vagy új kell akkor dobom.

Akkor és annyit szexelek amennyit akarok. Senkinek nem tartozok magyaràzattal.

Családot sose akartam. Független, önàlló szuverén vagyok. Kell ennél több? 40N

2020. okt. 30. 22:41
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
38 vagyok. Pasi nélkül tök jó, gyerek nélkül pokol.
2020. okt. 30. 22:45
 5/7 anonim ***** válasza:
39%

Te leszel itt a női kommentelők vezetője. 😅

2020. okt. 30. 22:47
 6/7 anonim ***** válasza:
39%
Vagyis #3
2020. okt. 30. 22:47
 7/7 anonim válasza:
0%

Hát nem sajnálom, de én mindent megtennék egy barátnőért, akivel szeretjük egymást! Már többször rám tört egy olyan érzés, hogy gyereket szeretnék, és nekiindultam keresni a páromat...

Igazából már 14 összejött kapcsolatom volt, kábé mind olyan volt, hogy szerettük egymást, és hosszútávon is nagyon jól működött volna minden, csak a fiatal énem mindig jobbat akart... így visszanézve, egyik barátnőmmel sem kellett volna szakítanom! 35/f

2020. okt. 31. 07:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!