Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt 30+-osok akik egyedülállóak és zavarja őket a helyzetük ?
Van itt olyan aki 30 esetleg 40 év feletti és nincs se párkapcsolata se gyermeke?
Hogy élitek ezt meg, élvezitek a szabadságot vagy sajnáljátok, hogy így alakult?
Mit csinálnátok másképp?
Sose volt olyan akivel el tudtátok volna képzelni az életetek vagy csak szimplán nem jött össze?
Azt a pasit viszem az àgyamba akit akarok, ha nem jó vagy új kell akkor dobom.
Akkor és annyit szexelek amennyit akarok. Senkinek nem tartozok magyaràzattal.
Családot sose akartam. Független, önàlló szuverén vagyok. Kell ennél több? 40N
Te leszel itt a női kommentelők vezetője. 😅
Hát nem sajnálom, de én mindent megtennék egy barátnőért, akivel szeretjük egymást! Már többször rám tört egy olyan érzés, hogy gyereket szeretnék, és nekiindultam keresni a páromat...
Igazából már 14 összejött kapcsolatom volt, kábé mind olyan volt, hogy szerettük egymást, és hosszútávon is nagyon jól működött volna minden, csak a fiatal énem mindig jobbat akart... így visszanézve, egyik barátnőmmel sem kellett volna szakítanom! 35/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!