Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhívtak a kollégák sörözni és barátnőm besértődött? Jogos ez szerintetek?
Barátnőm menstruál épp, görcsöl a hasa fáj a háta, mondta tegnap is, hogy ma este pihenni szeretne, filmezni stb.
Én 2 hete dolgozok új helyen és ma először elhívtak sörözni, barátnőmet fel is hívtam, hogy akkor elmegyek velük, előtte hazaugrok és megetetem az állatokat, de utána megyek is.
Erre elkezdett ilyen egy szavas válaszokat adni telóba. Oké leraktuk, írta hogy elindult haza. Írom neki, hogy pihenjen jól és majd írok néha hogy mi a helyzet. Erre jött megint a sok "ja, ok" stílusú válasz.
Nem akartam belemenni, tuti besértődött én meg szeretném jól érezni most magam... ekkora tragédia ez? Vele vagyok minden nap munka után, holnap és vasárnap is egész nap, értem én hogy fáj a hasa de tényleg gáz hogy elmegyek most az új kollégákkal sörözni? Tudja hova, mondtam is neki...
Én 24F ő 22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!