Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Együtt élő párok, ti mennyi időt töltötök KÜLÖN?
#9 Kérdező
Jajj ne érts félre, nem is rád gondoltam. Csak ismerősöktől, meg más gyakori userektől pl. már kaptam beszólásokat. :D
Ez jutott eszembe az előttem válaszoló "Mások tudom, hogy ettől a falnak mennének" félmondatáról. :)
(#8)
Nekem reggelente van szabad másfél órám, mert a párom 6-kor elmegy dolgozni, én csak 7:30 után. Délután neki van szanad másfél-két órája, mert ha téli munkarendben dolgozik, akkor 3-ra otthon van, ha nyáriban, akkor 4-re. Én pedig 5-re vagy 6-ra érek haza beosztástól függően.
Sportolni együtt járunk, plusz hétvégente sok mindent csinálunk együtt, de van amikor elmegyek anyukámhoz 1 napra meg 1 éjszakára, aztán ő is jön utánam másnap.
Van amikor olyanunk van és egymas nyakán lógunk, de van amikor igényeljük a külön időt es teret és ezt jelezzük is egymás felé.
Mikor home office-ban voltam, akkor nyilván majdnem egész nap együtt voltunk, max pár órákra mentünk el külön
Amikor mindketten dolgoztunk, akkor volt, hogy még este se voltunk együtt, ha éjszakás volt, kb 1-2 órát ha találkoztunk, mikor én hazaértem ő meg még nem ment el.
De volt olyan is, hogy ő nem dolgozott és egész nap itthon volt, én meg csak este 7-8ra értem haza.
Szóval változó, volt mindenféle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!