Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kerülnek más elbírálás alá azok a pasik 40 körül, akik elváltak és van gyerekek, és azok akik soha nem voltak házasok és nincs gyerekük? Szerintem a 2. variáció a trendibb, mégis az első a sztenderd ebben a bukott társadalomban, ami itthon van.
Es mivel a nagyobbik lanyod veled el, az anyuka fizet neked gyerektartast? Vagy mar visszafele nem mukodik a nok kettos merceje? :)
36F incel
Szerintem nincs ilyen, hogy trendi. Mindenkinek más az elképzelése, amikor újba kezd, aztán meg hogy az életben az bejön-e, más kérdés.
Én újrakezdésnél kifejezetten olyat képzeltem volna el, akinek szintén van gyereke és ő neveli, mert szerettem volna még nagyobb családot. De aztán jött valaki, akinek nincs, de nagyon megtetszett. A többi majd kiderül, mert tényleg nehéz beleszoknia egy kötöttebb életbe középkorúként, hiába lelkes a gyerekeim felé, mert ő is családosat szeretne már játszani. Gyanítom, még sokkal jobban idealizálja, így a hála mellett van bennem bőven félelem és persze enyém a sok felelősség, hogy a gyerekeim ne sérüljenek.
60 év alatt, akinek nincs gyereke, az automatikusan népszerűbb választás lesz a nők körében - azért, mert a szingli, gyerektelen férfivel nem jár együtt az ex vagy a gyerek, amivel kapcsolatban az új nőtől ált. el van várva, hogy szeresse, nyalja a talpukat, viszont ne merje őket nevelni.
Elég megnézni pár hasonló kérdést gyk-n, sok "második feleség", "új nő" élete pokol. Sok pár nem képes normális, tisztességesen elválni, meg az acsarkodás, a kicsinyes bosszú, a másik fúrása... erre gyakran a gyereket használják fel. Nem egy olyan sztorit hallottam, ahol az exfeleség brahiból passzolta le a gyereket a saját hétvégéjén kamuindokokkal az exférjnek, és már 3adszor hiúsult meg egy régóta esedékes romantikázós programja az új nőnek meg a férfinek. Sok férfi meg a gyerek(ek)kel kompenzál túl, amiért vasárnapi apu lett, akár pénzzel, akár azzal, hogy mindent megenged nekik, és ez sokszor az új nőn csapódik le - jaj, főzzél, süssél, vigyed a gyereket ide-oda... igaz, hogy a kicsi fiam a terhes hasadat rugdozta, de még gyereeek, hát ne szólj rá...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!