Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért kerülnek más elbírálás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kerülnek más elbírálás alá azok a pasik 40 körül, akik elváltak és van gyerekek, és azok akik soha nem voltak házasok és nincs gyerekük? Szerintem a 2. variáció a trendibb, mégis az első a sztenderd ebben a bukott társadalomban, ami itthon van.

Figyelt kérdés
2020. okt. 29. 18:28
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
17-es 🙂
2020. okt. 29. 19:44
 22/31 anonim ***** válasza:
a kérdés jó éetelmetlenre sikerült, Kérdező, de a 6. kommentedből megvilágosodhatunk, hogy csak a szokásos önsajnáltató nyavajgásról van szó..
2020. okt. 29. 19:56
 23/31 A kérdező kommentje:
szerintem kristálytisztán értehető a kérdés. Melyik trendibb, a gyerekes, elvált 40-es férfi, vagy a szingli, akinek nincs gyereke és nem kell gyerektartást fizetnie.
2020. okt. 29. 20:39
 24/31 anonim ***** válasza:
66%
A válasz is kristálytisztán érthető: kinek mi. Nekem a gyerekes, elvált negyvenes férfi. Egy gyerektelnnek talán nem. És mi az, hogy trendi, én ezt társkeresésnél nem tudom értelmezni. Egy intelligens, normális férfit keresek, nem trendit.
2020. okt. 29. 20:53
 25/31 A kérdező kommentje:
ok
2020. okt. 29. 20:55
 26/31 anonim ***** válasza:
80%
Kérdező! Miért a gyermektartáson van a hangsúly? Férfiként, apakénk kutyakötelességem támogatni a gyermekeimet. Igaz a nagyobbik lányom velem él, attól függetlenül a kicsinek is ugyanúgy vásárolok ruhát, cipőt bármit. Pedig az anyukájával él. Kap tőlem zsebpénzt is. Ő is az én lányom és nem tehet arról, hogy anyánál elmentek otthonról és más kellett neki. De ezt hagyjuk nem tartozik ide.
2020. okt. 29. 21:20
 27/31 anonim ***** válasza:
0%

Es mivel a nagyobbik lanyod veled el, az anyuka fizet neked gyerektartast? Vagy mar visszafele nem mukodik a nok kettos merceje? :)

36F incel

2020. okt. 30. 00:03
 28/31 anonim ***** válasza:
100%
27-es! Anyuka nem fizet mivel a kisebbik lány vele él. Így senki nem fizet senkinek! És még mielőtt az jönne le, hogy azért van így, hogy ne kelljen fizetni. A nagylány döntött úgy, hogy engem választ. Nem befolyásolta senki. Megharagudott az anyukájára és velem maradt. A kicsi meg az anyukájához húz, ezért ment vele. Ennyi!
2020. okt. 30. 00:19
 29/31 anonim ***** válasza:

Szerintem nincs ilyen, hogy trendi. Mindenkinek más az elképzelése, amikor újba kezd, aztán meg hogy az életben az bejön-e, más kérdés.

Én újrakezdésnél kifejezetten olyat képzeltem volna el, akinek szintén van gyereke és ő neveli, mert szerettem volna még nagyobb családot. De aztán jött valaki, akinek nincs, de nagyon megtetszett. A többi majd kiderül, mert tényleg nehéz beleszoknia egy kötöttebb életbe középkorúként, hiába lelkes a gyerekeim felé, mert ő is családosat szeretne már játszani. Gyanítom, még sokkal jobban idealizálja, így a hála mellett van bennem bőven félelem és persze enyém a sok felelősség, hogy a gyerekeim ne sérüljenek.

2020. okt. 30. 09:04
 30/31 anonim ***** válasza:
51%

60 év alatt, akinek nincs gyereke, az automatikusan népszerűbb választás lesz a nők körében - azért, mert a szingli, gyerektelen férfivel nem jár együtt az ex vagy a gyerek, amivel kapcsolatban az új nőtől ált. el van várva, hogy szeresse, nyalja a talpukat, viszont ne merje őket nevelni.

Elég megnézni pár hasonló kérdést gyk-n, sok "második feleség", "új nő" élete pokol. Sok pár nem képes normális, tisztességesen elválni, meg az acsarkodás, a kicsinyes bosszú, a másik fúrása... erre gyakran a gyereket használják fel. Nem egy olyan sztorit hallottam, ahol az exfeleség brahiból passzolta le a gyereket a saját hétvégéjén kamuindokokkal az exférjnek, és már 3adszor hiúsult meg egy régóta esedékes romantikázós programja az új nőnek meg a férfinek. Sok férfi meg a gyerek(ek)kel kompenzál túl, amiért vasárnapi apu lett, akár pénzzel, akár azzal, hogy mindent megenged nekik, és ez sokszor az új nőn csapódik le - jaj, főzzél, süssél, vigyed a gyereket ide-oda... igaz, hogy a kicsi fiam a terhes hasadat rugdozta, de még gyereeek, hát ne szólj rá...

2020. okt. 30. 12:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!