Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kerülnek más elbírálás alá azok a pasik 40 körül, akik elváltak és van gyerekek, és azok akik soha nem voltak házasok és nincs gyerekük? Szerintem a 2. variáció a trendibb, mégis az első a sztenderd ebben a bukott társadalomban, ami itthon van.
Figyelt kérdés
2020. okt. 29. 18:28
11/31 A kérdező kommentje:
2020. okt. 29. 19:07
12/31 anonim válasza:
Azt hiszem teljesen egyedi, hogy ki mennyire nénisedik-bácsisodik el, de egy 26 évesnek már nénibácsi az ötvenes korosztály. Mi is így gondoltuk annakidején :)
13/31 anonim válasza:
Kérdező nem hiszem, hogy a pénz! Elég jól keresek nem panaszkodom. Kamionszerelő vagyok, a "bácsi" egy gyárban ül a soron.
14/31 anonim válasza:
Nem tudom, miután én elvált anyuka vagyok, szívesebben ismerkednék negyvenes elvált apukával, mint egyedülállóval.
Egy elvált apának hasonló gondjai vannak, neki is be kell osztani az idejét a gyereke és a kapcsolata között, ahogy nekem is. Megértő lehet és nem fog dobni ha ritkábban tudunk randizni az elején. Aztán úgyis egy idő után egymásnál aludnánk stb. Mit kezdenék egy gyerektelennel? Nehezebben tudna az én gyerekemhez is alkalmazkodni. Szóval nálam nem nyerő a gyerektelen pasi, de egy gyerektelen nőnél biztosan.
15/31 anonim válasza:
14-es! Igen pontosan! Aki volt már házas az tudja mi, hogyan van. Tudja mivel jár egy gyermek és tudja, hogy a gyermek a legfontosabb.
16/31 A kérdező kommentje:
ja aztán fizesse a gyerektartást, mert 90% bana nőnek ítélik a gyereket. Érdekes felfogás, hogy legyen gyereke, de nem az én gondom...
2020. okt. 29. 19:38
17/31 anonim válasza:
#15 Na, ilyen ember kell nekem is. A múltkor rám írt egy gyerektelen pasi társkeresőn, hogy ő most megy fel a várba, nem tartok vele? De mondom, rohanok máris, biztos a bébiszitter is boldog lesz ha felhívom, hogy most azonnal jöjjön...meg sem értik sokszor a gyerektelenek, hogy nem úgy megy az nálunk, hogy ugrunk bármikor.
18/31 anonim válasza:
19/31 anonim válasza:
Kérdező nálunk a nagyobbik lányom kijelentette, hogy marad velem! 15 éves tipikus tini! Küzdök a fiús dolgaival stb. De örülök neki, hogy engem választott. A kisebbik anyukával van. Perelhettem volna, de minek, ha ő az anyjához húz?
20/31 anonim válasza:
"Szerintem a 2. variáció a trendibb,"
És mi trendi van abban, hogy egy középkorú ember képtelen felelősséget vállalni és megállapodni, helyette vénségére úgy akar élni, mint egy kamasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!