Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tudok tenni ez ellen?

Figyelt kérdés

A párom számítógépén dolgoztam, mikor egy képet kerestem. Sajnos közben találtam egy mappát, ami igaz már 3 éves volt (ekkor még az előző kapcsolatában volt), de találtam benne egy videót, amiben az előző barátnőjével épp szeretkeznek. Az ex a kapcsolatunk elején próbált nekünk mindenben keresztbe tenni, így egyébként is érzékeny téma nálam... Nem turkáltam a laptopjában, hisz ott feküdt mellettem, mikor kerestem azt a bizonyos képet, ezáltal ő is látta azt, amit én láttam... Ezen összevesztünk nagyon, de megbeszéltük.

Viszont azóta egyfolytában a videó képkockáit látom magam előtt és így nincs nagy kedvem vele szeretkezni. Úgy érzem, mintha megcsaltak volna és ezzel együtt megaláztak volna, de tudom, hogy ez egy régi videó.

Szeretem őt nagyon, és nem tudom, hogy kellene ezen túllépnem és minden ugyanúgy működjön, mint a videó előtt.

2020. okt. 29. 17:06
 1/7 A kérdező kommentje:
Ez a számítógép nem volt körülbelül 3 éve használva, mert nem volt jó a tápegysége, most vett hozzá egy másikat, elmondása szerint nem emlékezett arra, hogy volt rajta ilyen videó.
2020. okt. 29. 17:11
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Csak simán túlreagálod szerintem. Ha nem lenne videó is, ugyanúgy fennállna a tény, hogy lefeküdt valakivel.
2020. okt. 29. 17:16
 3/7 A kérdező kommentje:
Ez evidens, csak a látottak miatt vagyok teljesen érzelmi sokkban...
2020. okt. 29. 17:33
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Pedig valahogy túl kell magad tenni rajta.

Már ha szereted a párod..

Persze ha a nőci jobb volt, akár alkatra, elég nehéz folyamat lesz..

2020. okt. 29. 17:44
 5/7 A kérdező kommentje:
Nem volt jobb alkatra, egyáltalán nem szerencsére. Illetve mindig mondja, hogy eddig én vagyok a legjobb neki.
2020. okt. 29. 18:01
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Elfogadod magadról, hogy szerethető vagy és a párod szeret. Te nem hagyod magadnak, hogy jól legyél. Kételkedsz magadban s ezt a félelmet a párodra vetíted ki, hogy neki nem vagy elég jó, megcsalt téged, és ezt annyira komolyan veszed hogy 3 ÉVVEL EZELŐTTI VIDEÓ miatt is így lesokkolódsz.

Fogadd el, hogy szeretnek, és te kellesz neki. Fogadd el azt is, hogy mi van, ha mégsem.

2020. okt. 29. 18:44
 7/7 anonim ***** válasza:
Bartók- A kékszakállú herceg vára.
2020. okt. 29. 19:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!