Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítsak vagy ne?
Párommal 6 éve vagyunk együtt, de az utóbbi pár hónapban azt vettem észre, hogy már nem vagyok szerelmes..
Elmondtam neki is, hogy szeretem, de nincs már meg a tűz. Egy közös hétvégére elmentünk, hogy hátha vissza tér a szerelem. Azt hidtem tenni fog azért, hogy bebizonyítsa azt, hogy ő kell nekem, de semmi jelét nem látom a változásnak... Nem látom, hogy szeretné megmenteni a kapcsolatunkat, holott azt mondta meg akarta kérni a kezem,de így nem hiszi, hogy jó ötlet lenne.. Egyszerűen nem értem. Ennyire megszokás rabjai vagyunk vagy tényleg szeret, csak nem tudja kimutatni? Napok óta a szakításon gondolkodok, de nem tudom, hogy tényleg jó ötlet lenne e..
L/25
Naiv kislány. Komolyan azt hiszed, hogy a szerelem kitart bármeddig is?
Ha mondjuk 5 évig lángolóan szerelemesek voltatok az kifejezetten hosszú idő. Általában 2-3 év az ez időszak.
Egy hosszútávú kapcsolatot ennél fontosabb dolgok kell hogy összetartsanak. Azt érzést amire vágysz kétféleképpen tudod megkapni.
1. Mástól, aki friss
2. Ha ő lép le egy másik nővel és a féltékenysége útján újra iszonyat szerelmesnek fogod magad érezni belé.
#3 Ha felmerült bennem, hogy pofán kéne vágnom valakit, akkor az a helyes, ha pofán is vágom?
Vaagy, mivel felmerült bennem a kérdés, számba veszem a lehetséges okokat, következményeket, befolyásoló tényezőket és még ha mindig úgy érzem, hogy csak kiérdemelte ezt a pofont, akkor kapja meg tőlem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!