Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan hogy valaki szereti a párját de mégis szakít vele?
Figyelt kérdés
Valami nyomós ok miatt...2020. okt. 26. 10:38
2/18 anonim válasza:
De még mennyire, hogy van :/. Ilyen például, ha nem egyeznek a főbb célok az életben, nem egyfelé tartanak.
4/18 A kérdező kommentje:
És ilyenkor hogy dolgozzák fel a felek a szakítást? Szerintetek kinek nehezebb, aki szakot vagy akivel szakítanak?
2020. okt. 26. 10:48
5/18 A kérdező kommentje:
szakot=szakít
2020. okt. 26. 10:49
6/18 anonim válasza:
Általában annak, akivel szakítanak, de vannak kivételek. Pl. esetemben azért szakítottam, mert a pasi gyáva volt, és mellőzött, de nem mondta ki, hanem megvárta míg rájövök, hogy nem szeret. Így annak nehezebb, aki szakított.
Lényegében annak nehezebb, aki (jobban) szeret.
7/18 anonim válasza:
Nálunk is ez történt, a kapcsolatunk végén addig hanyagolt, alázott a viselkedésével míg rájöttem, hogy tulajdonképpen már csak a cím miatt tart maga mellett, hogy elmondhassa van nője.
Nagyon szerettem/szeretem. Nem hiszem hogy valaha is feldolgozom, csak a jó emlékek járnak az eszemben, hiába olvasom újra és újra, hogy hogyan beszélt velem.
8/18 anonim válasza:
Én szakítottam már meg kapcsolatot olyannal, akit úgy éreztem, hogy szeretek.
Valami nyomós ok miatt...
9/18 anonim válasza:
Ha kijelentené a férjem, hogy mégsem akar gyereket, akkor igen, elválnék, bármennyire is szeretem.
10/18 anonim válasza:
Azért szakít vki azzal akit szeret, mert még több kell. Mert egy gyarló szr, akinek sosem elég. Figyeld csak meg, nők szakítanak/válnak 90%-ban, a hozzászólások alapján is :) Majd letagadják, hogy ez nem igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!