Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem kíván a párom?Létezi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem kíván a párom?Létezik alacsony libidóval megáldott ffi?Nők volt már kevés a szex nektek??

Figyelt kérdés

Már hoztam fel ezt a témát neki sokszor,bele gondolva kapcsolat kezdetétől ilyen. Szexelni szinte soha nem akar,maximum heti 1x akkor is hátulról és ennyi. Ritkán heti 2x,szintén hátulról.Ő kielégít másképp engem,én is őt minden 2.nap kb.

Nem vagyok elhzíva,vékony nő vagyok,sportolok is,fiatal ,stb stb szóval azt ne írjátok,mert ronda vagy. Gyakran mondja,hogy legszebb bartánője vagyok,gyönyörűnek lát stb..

Már azon agyaltam,hogy meleg vagyis még nem vallotta be magának,mert kb csak a fenekek izgatják fel,szex is csak hátulról,folyton a fenekem piszkálja nagy vágya az anál amit nem engedek.

Vagy csak ennyire aszexuális??

Régen modnta,hogy neki a szex nem nagy dolog,meg azt annyira nem is élvezi..de akkor én mit tegyek?Nekem kell és nem azért mert én is elélveznék tőle,hanem mert az olyan intim,akarom a párommal ,kívánom legalább 4x vagy 5x..mi lesz itt még? 1 éves kapcsoalt,mit tegyek??Ezt hogy lehet egyeztetni mi a megoldás??

Ha felhozom a témát olyankor változik kb egy hétig majd megint semmi.

2020. okt. 26. 08:36
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
létezik alacsony. 36 éves férfi vagyok és 26 évesen is csak 2 naponta kívántam a szexet, 2 nap kellett nekem a maximális erekcióhoz. Volt párom, aki azért dobott ki, mert naponta 2-3 szor akarta, nekem meg nem ment. Egyszerűen ilyen voltam, vagyok biológiailag (még a kedvéért andrológushoz is elmentem, persze semmi elváltozást nem talált)-
2020. okt. 26. 09:46
 12/20 anonim ***** válasza:
12%

De ez a csak hátulról téma, meg hogy anált akar, ezt nem tudnám elfogadni. Oké, legyen heti 2x szex, de akkor az legyen minőségben jó.

Az anál mióta nem minőségi szex? Pont h az az igazi hard

2020. okt. 26. 09:47
 13/20 anonim ***** válasza:
97%
A hard mióta minőség?
2020. okt. 26. 09:49
 14/20 anonim ***** válasza:
55%

Szia!

Ha érdekel, írnék neked privátban. Nő vagyok.

2020. okt. 26. 10:52
 15/20 anonim ***** válasza:
28%
Csak az akar bszni éjjel nappal, akinek nincs más az életében. Nem hiszem el, hogy az az ember, amelyik dolgozik, sportol, tervez, (esetleg gyereket nevel) és próbál kitőrni a szürkeségből, annak az a legfontosabb h mikor hogyan toszik. Ez a napi 2 meg így úgy amúgy ez tiniként még elfogadott, de felnőtt értelmes ember életében nem "csak" ez van, s valamit valamiért... Az meg h nem hagyod neki amit akar, akkor mit vársz? Megváltozik? Mást fog akarni? Ha én a teljfölös csirkét szeretem, de nem engedik, akkor szerinted megfogom szeretni a babfőzeléket? Baromság. Nőneműek meg irogatják itt h így úgy kevés, meg bzi meg akármi, akkor tessék kvának állni, a pénzt meg kérni a banktól. Látszik nagyon üres ezeknek az élete, mert xxxx az életeük.
2020. okt. 26. 11:11
 16/20 A kérdező kommentje:

15, hogy mi? Dolgozok,sportolok,tervezek :D ,van sporton kívül más hobbim is,mert a sport az csak testi hobbi,szükségem volt mentálisra is..vezetem a háztartást stb,mégis van és lenne időm a páromra szexuálisan is. Húú de hihetetlen mi? Nehogy már ne legyen időd este vagy reggel a párodra. Akkor minek kapcsoaltban lenni,ha szexelni is lusta vagy??

Amúgy megint felhoztam a témát neki,mert annyira feszített mostanában ez,és szokásosan eltereli és nem érti mi a bajom,szerinte ez elég nekem van nagy igényem stb stb...Nem tudom mi lesz ,hogy bírni fogom-e ezt..

2020. okt. 26. 11:55
 17/20 anonim ***** válasza:

Léteznek alacsonyabb libidóval rendelkező férfiak. Nekem is volt nőként olyan kapcsolatom, ahol nekem nem volt elég a szex mennyisége egy idő után. Valószínűleg akkor, amikor ő már kezdett tőlem elhidegülni, mert előtte nem volt gond még hízás után sem, sőt mondta, hogy neki úgy jobban tetszem. Nyilván nem ez volt az egyetlen ok, de szakítás lett a vége.

Amúgy nem biztos, hogy látens meleg, lehet, hogy "egyszerűen" csak fetisiszta.

2020. okt. 26. 11:55
 18/20 A kérdező kommentje:

17, lehet,de a biszex is nagyon benne van. Van meleg barátja is és büszke rá,hogy féltékenyek rá a pasik :D nem tudom,furcsa.

Persze lehet tényleg csak ennyire fetisiszta,ő is mondja. De nem normális,hogy az én igényeimet nem nézi.

Attól félek,ha összeköltözök vele még masztizni se fogok tudni rendesen...

Most komolyan szakítsak vele v tartsak szeretőt?? Eddig azt sem értettem minek az embereknek szerető,ha ott a feleség/férj,de már ezt is kezdem megérteni,hogy ja a másiknak nulla igénye van a szexre...

2020. okt. 26. 12:03
 19/20 anonim ***** válasza:
24%
Hallod kérdező, te szintén csak egy elmebeteg nőszemély vagy. Ő seggbe akar durrantani, nemhagyod, majd panaszkodsz h mért nem akar szexelni. Hagyd ott, hagyd meg másnak, neked meg jólesz vmi szexmachine azt kész, vagy marad a rosszlanyok.
2020. okt. 26. 12:29
 20/20 anonim ***** válasza:
0%
Valami neked sem ojés fejben..
2020. okt. 26. 21:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!