Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Alacsony a barátom?
Sziasztok,
2 hete vagyunk együtt a barátommal. Nem túl
magas, ő 168 centi lehet, én 162 vagyok.
Eddig nagyon szerettem magassarkú csizmákat hordani, de félek, hogy zavarná hogy úgy
magasabb vagyok vagy nem érezné magát eléggé “férfinak”.
Szerintetek beszéljek vele erről, vagy csak simán hagyjam el a magassarkút, mert igazából lapostalúban is jól érzem magam?
Pont ugyanilyen magasak vagyunk. Én rákérdeztem, hogy zavarná-e ha magassarkút hordanék, esetleg picit magasabb lennék, mint ő egy-két cipőben. Azt mondtay hogy ő már rég túlvan a magasságán, nem zavarná. Ha jól érzem benne magam, akkor hordjam.
Szóval szerintem kérdezz rá. Egy 5cm-s saroknak legrosszabb esetben is bele kellene férnie.
Nem magas, az tény. Lehet zavarná, lehet hogy nem.
Én 183cm vagyok, nekem furán venné ki magát ha magasabb lenne a párom. :D
Igazi pasi az alacsonysagat is tudja viselni, de meg fiatal. Talan en a kerdessel varnek, es addig, ha megoldhato, laposat hordanek.
Azert varnek, hogy meghittebb legyen a viszony es ha gyenge pontja volna, mar ne banthassa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!