Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Együtt maradhatunk-e a korkülönbség, és minden más miatt?
Ez itt mind,ugy ahogy van egy nagy hülyeség!!!Egy 15éves gyermek,egy 40éves nővel?Én azt tudom,hogy az igaz szerelemben nem számit a korkülömbség,de gondold át.Ez sok!hiszen te még abszolut gyerek vagy mellette!!!Nemt udsz semit az életről...hát gondold át!!!Ez igy nem normális kapcsolat.Mit tudsz te adni neki?Kérdezted meg tőle?Hát jáánlom,hogy kérdezd meg!Segíthet!!!
És 15évesen nem éri meg.Gondolj bele!Ha mindez kiderül,egy egész életen keresztül ugy fognak rád nézni,hogy ez az a srác,akinek kapcsolata volt azzal a tanárnővel...És a jóhírnév az fontos!!!
Hát a bevezetés megvolt, a szám tátva maradt elég sokáig, talán még most is tátva van. bár a legpozitívabb része szerintem továbbra is maga a kapcsolat, és a szerelem, amit érzek iránta. ez nagyon fontos számomra.
Ööö, sulit váltani? Hát így is eléggé félős vagyok, általánosból is tök szar volt eljönni a csomó új ember miatt, de végül megérte nagyon :)
nem hinném, hogy el tudnék jönni. plusz mit mondanék a szüleimnek, miért akarok eljönni? :S
Páran azt mondták előtted, úgy lesz jó a hírnév, ha azt mondják: "Nézd ott ez a srác, akinek kapcsolata volt azzal a tanárnővel. Bárcsak a helyében lehettem volna" Vagy most akkor az emberek irigyelnek, vagy sem, ha ezt megtudják, ami remélen nem történik meg.
"Vagy most akkor az emberek irigyelnek, vagy sem, ha ezt megtudják, ami remélen nem történik meg."
Ez egy kérdés volt, hogy irigyelnek e majd?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!