Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Együtt maradhatunk-e a korkülö...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Együtt maradhatunk-e a korkülönbség, és minden más miatt?

Figyelt kérdés
Sziasztok, én egy 15 éves fiú vagyok, és úgy néz ki, hogy két héttel ezelőtt összejöttem az egyik tanárnőmmel. Ő amúgy elvált és 40 éves. Gyönyörű, alacsony, karcsú és nagyon szeretem őt. A suliban szinte alig beszélünk, persze a tanórák kivételével, de akkor is ott helyben megcsókolnám. Egyszer elmentem hozzá egy hétvégén egy éjszakára, hogy a szüleimnek azt hazudtam, hogy egy haveromnál leszek. Ja amúgy még másodlagos dolog, hogy én 20 centivel is magasabb vagyok, mint ő, én 190, ő 170, azt mondja részben ezért is szeret. Van a dolognak bármi jövője?
2008. nov. 28. 22:15
1 2 3 4
 31/35 anonim válasza:

Ez itt mind,ugy ahogy van egy nagy hülyeség!!!Egy 15éves gyermek,egy 40éves nővel?Én azt tudom,hogy az igaz szerelemben nem számit a korkülömbség,de gondold át.Ez sok!hiszen te még abszolut gyerek vagy mellette!!!Nemt udsz semit az életről...hát gondold át!!!Ez igy nem normális kapcsolat.Mit tudsz te adni neki?Kérdezted meg tőle?Hát jáánlom,hogy kérdezd meg!Segíthet!!!

És 15évesen nem éri meg.Gondolj bele!Ha mindez kiderül,egy egész életen keresztül ugy fognak rád nézni,hogy ez az a srác,akinek kapcsolata volt azzal a tanárnővel...És a jóhírnév az fontos!!!

2008. dec. 6. 22:23
 32/35 A kérdező kommentje:

Hát a bevezetés megvolt, a szám tátva maradt elég sokáig, talán még most is tátva van. bár a legpozitívabb része szerintem továbbra is maga a kapcsolat, és a szerelem, amit érzek iránta. ez nagyon fontos számomra.

Ööö, sulit váltani? Hát így is eléggé félős vagyok, általánosból is tök szar volt eljönni a csomó új ember miatt, de végül megérte nagyon :)

nem hinném, hogy el tudnék jönni. plusz mit mondanék a szüleimnek, miért akarok eljönni? :S

Páran azt mondták előtted, úgy lesz jó a hírnév, ha azt mondják: "Nézd ott ez a srác, akinek kapcsolata volt azzal a tanárnővel. Bárcsak a helyében lehettem volna" Vagy most akkor az emberek irigyelnek, vagy sem, ha ezt megtudják, ami remélen nem történik meg.

2008. dec. 7. 00:25
 33/35 A kérdező kommentje:

"Vagy most akkor az emberek irigyelnek, vagy sem, ha ezt megtudják, ami remélen nem történik meg."

Ez egy kérdés volt, hogy irigyelnek e majd?

2008. dec. 7. 00:27
 34/35 anonim válasza:
Szerintem ez az emberek egyéniségétől függ.Biztos van,aki irigyli s van,aki szeretett volna a helyedbe lenni,de olyan is akadhat,aki megvet ezért,mert valahol ez mégis egy nem normáis dolog.S nemcsak téged a tanárnődet is...Szóval is-is.Nem lehet tudni!Az egy igazán jó kérdés,hogy az iskolaváltással kapcsolatban mit mondanál a szüleidnek.Ezt a kérdést én is feltettem itt a válaszok olvasása közben.Hát nem könnyü ez kitalálni.De te is gondolj bele!Tényleg most ezt a környezetet megszoktad meg minden,s akkor most megint egy újat...Szóval én nem tartom jó ötletnek az iskola váltást.Azt mondom,hogy távolról szeresd a tanárnődet és ne találkozz vele olyan ritkán,és ha igen is,ne az utcán!Bárki megláthat:a volt férje,s akkor az biztos balhét csap,a szüleid...,vagy egy tanár kolléga...Szóval az nagyon veszélyes...Amit a legjobban ajánlok,hogy szakitsd meg ezt a kapcsolatot,és majd ha 18éves korodban is vagyis amikor végzel a sulival,akkor is igy érzel,akkor már semmi akadálya szerintem...És megkérdezted,hogy te mit adhatsz neki?És mit mondottt?persze ez privát ha nem akarod ne válaszolj...
2008. dec. 13. 08:44
 35/35 anonim válasza:
*ne találkozz vele olyan gyakran
2008. dec. 13. 08:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!