Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Együtt maradhatunk-e a korkülönbség, és minden más miatt?
Én is egyetértek az előttem válaszolókkal.Nem normális a 40éves nő.El sem tudom képzelni,hogy milyen lehet az a kapcsolat,egyáltalán kapcsolat-e!Az igaz,hogy az igaz szerelemben nem számit semmi,de ez azért durva.Szerintem te nem szereted,csak valaiért közel áll hozzád,talán,mert nem olyan a kapcsolatod az édesanyáddal,mint ahogy te szeretnéd.Tapasztalatból mondom.Elváltak a szüleim,és 15éves koromba én is szerelmes voltam egyik tanáromba(akkor azt hittem,hogy szerelmes vagyok belé,de később kiderült,hogy nem)...rossz volt a kapcsolatom édesapámmal,és ezért volt minden,mert amint jobb lett,már nem kellett nekem a tanár,és én nem feküdtem le vele(az igazság az,hogy nem is kivántam).De mindenki tudott rólunk az iskolában,és kellemetlen volt az biztos.Az utolsó évben derült ki minden,és akkor szivtam meg,akkor este a banketon.Az iskolatársaim,ha lehet nem köszönnek nekem...Remélem ezt azért nm szeretnéd...A tanár,meg persze snagy szerelmi vallomást tett nekem,köztünk csak 17év volt a külömbság,és amikor kiderült,szerencsére ő már féléve nem tanitott,de elég volt,hogy igy is megromlott a jóhíre,mert egy nagyon jó tanár volt.
Azt ajánlom,hogy vess véget ennek a "kapcsolatnak",mert mindkettőtöknek jobb lesz,és én nem hiszek abban,hogy ez valami nagy szerelem lenne,keress magadhoz illőt,de még azzal is várhatsz.És gondolkozz el azon,hogy milyen a kapcsolatod édesanyáddal,és nem bánnám,ha válaszolnál nekem!Én 16éves vagyok,és friss dologról beszéltem neked,vagyis írtam.
A kapcsolatom anyámmal szerintem egészen jó. A szüleim nem váltak el, tudtommal boldogságban élnek, szóval nem hiszem, hogy azért szeretném, mert pótolni akartam az anyámat, vagy ilyesmi.
Hát tényleg nem tom már, hogy mi legyen az egésszel, mert nagyon szeretem, ezt érzem.
Akkor is probléma lehet belőle, ha kitudódik.
Hogyan néznél utána a szemébe, vagy mások szemébe? Tudom, hogy lepontoznak, mert a tanárnő oldalát írom, de most képzeld el, ha kitudódik, gyakorlatilag te töröd ketté a karrierjét. És sose tudhatod, hol vesznek észre benneteket. Vállalsz ekkora kockázatot? Előtted az élet, és neked még tanulnod kell, neked még évek, mire munkába állsz és rendes fizetésed lehet, neki viszont 40 évesen ha kettétörik a karrierje, állhat sorba segélyért, mert hogy munkát nem fog egyhamar újra kapni, az is biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!