Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom elvárja, hogy kávé legyen reggel az ágyban, de én még aludni akarok olyankor, mit tegyek?
Figyelt kérdés
2020. okt. 24. 08:41
1/14 anonim válasza:
Utasítva? Akkor nem megértő.
Párszor kedvességből miért ne?
Itt számít a hanglejtés is. Nem hallom, így nehéz.
2/14 anonim válasza:
Attól függ. Ha ő keres 500 ezret, te meg háztartásbeli vagy, akkor nem nagy elvárás.
3/14 anonim válasza:
Biztosan ilyen emberrel szeretnél élni?
4/14 anonim válasza:
Én megcsinálnám,bevinném neki,aztán a fejére borítanám.
5/14 anonim válasza:
Napi nemek közti provokáció kipipálva.
Hm, érdekes, hogy valakit ez boldogít....
6/14 Hogyisvanez2.0 válasza:
Nem derül ki a kérdésből, hogy a lány kéri a kávét vagy a férfi. Én mondjuk általában bevitték az ágyba a reggelit a páromnak. Na mondjuk lehet rossz döntés volt, mert jelenleg szingli vagyok.
A fejre borítós módszerrel lehet megtarthattam volna :"D
25/f
7/14 anonim válasza:
Suttyóság ágyban kávézni meg reggelizni,gondolom nem volt katona
8/14 anonim válasza:
Ha pedig te vagy a férfi,ugyanaz van: hölgyek asztalnàl kávéznak,nem az àgyban.
9/14 anonim válasza:
Az egyik ismerősöm a wc-n ülve szerette elfogyasztani a kávét, de úgy, hogy szólt az asszonynak vigye be neki!
10/14 anonim válasza:
9. Nekem éhgyomorra a kávétól mindig foshatnékom lesz. Gondolom a csávó is így volt vele és egyből ahogy itta a kávét a WC-n ülve, percek múlva már fosott is tőle. Ez így valóban kényelmes megoldás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!