Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudom megbeszélni vele a problémáinkat ?
6 éve lesz hogy együtt vagyunk a barátommal . 17 évesen jöttünk össze , 2019-ben volt egy 3 honap amikor ugy dontott , hogy ő élni akar haverozni stb... jonak latta ha nem lesz kapcsolata ès kitudja csajozni magát . Persze miután rájött , hogy hiányzok neki és ez nem élet amit csinál probáltuk ujra kezdeni . A 3 honap alatt ugy gondoltam hogy nem keresem ami persze neki volt nehéz és csak ő keresett és írt nekem . Utána rendeződtek a dolgok nagyon jo volt minden mintha újra tökéletes lenne a kapcsolatunk ... és most 3 hete nagyon furcsa megint kezdi azt amiért szakítottunk . Csak haverozni akar minden hétvégén , engem alig akar elvinni magával vagy ha el is megyünk heti 1szer akkor ott vannak a haverok . Együtt élünk lassan 3 éve így neki az együttlét és minőségi idő ha fekszünk egymás mellett ő telozik en meg filmezek például . Neki ebben kimerült egy kapcsolat . 3 hete nincs szex ami számomra aggaszt, mert eddig tökéletes volt minden és mindig amikor kezdeményezek kifogásokat talál ki álmos ,filmet néz ,játszik ... Szóval nem tudom hova tenni ezeket .:(
Ha felhozom , hogy beszéljük meg mi a gond mesélje el ha van valami problémája kiakad neki semmi baja és lezárja azzal hogy hagyjam békén és én vagyok a hibás miattam ilyen mert én sosem hagyom békén mert féltékenykedem és nem hagyom haverozni , és ne gondoljam túl mert nem csal meg .
Hogy tudnám vele megbeszélni a dolgokat ? Úgy érzem sose figyel rám és csak a haverjai számítanak neki . Nagyon elhanyagol , soha semmiről nem tudok vele komolyan beszélgetni
22 L
"...kiakad neki semmi baja és lezárja azzal hogy hagyjam békén és én vagyok a hibás miattam ilyen mert én sosem hagyom békén mert féltékenykedem és nem hagyom haverozni , és ne gondoljam túl mert nem csal meg ."
De, megcsal. Ezért nincs szex, ezért ideges, és ne is várd, hogy elmondja, hogy a másik nő miatt feszült. Nem haverozni jár, hanem nőzni. Ne csodáld, ha oda se visz.
1, nem biztos. Saját példa: együtt voltunk de sokszor az agyamra ment már azzal hogy nem bírt csendben maradni, és nem hagyott nekem szabad teret. Azt gondolta hogy csak a mi kapcsolatunk létezik, külön én én külön ő pedig nem.
Meguntam.
F
Te pénzeled, mondjuk azért. Egyszerűen kihasznál.
Te azt várod, hogy ő szakítson? Mindegy, neked mennyire rossz, inkább panaszkodsz? Te bajod.
Ő nem fog szakítani, mert nem érdeke. Két nőt tud kihasználni, semmi gondja, miért akarna változtatni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!