Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is megalázó ez, hogy kéregetni kell a pénzt a páromtól?
Figyelt kérdés
Egy éve élünk együtt, 2 éve vagyunk egy pár. Mikor dolgoztunk mindketten hol egyikünk fizetett hol másikunk. Ezzel annyira nem is volt gond, bár én nem bántam volna ha egy számlánk van és arra megy mindkét fizetés vagy egy dobozba tesszük és kivesszük amennyi kell. Most 3 hónapja sajnos nincs munkám és 1 hónapja pénzem se, szó szerint kérni kell, hogy adjon mint egy gyerek kéri a zsebpénzt, ad 20 ezret vagy annyit se és akkor következő héten megint. Nekem ez borzasztó megalázó így hiába mondtam neki, azt mondta kérjek és ad ennyi. Én járok mindig bevásárolni, postára mindenhova.2020. okt. 21. 22:35
11/19 anonim 

válasza:

Az, hogy mindig csak valamennyit ad, nem a legértelmesebb módja a helyzet kezelésének. Ha tudom, hogy úgyis te vásárolsz, jársz csekket befizetni stb, akkor simán adnék annyit, amennyi ezt fedezi egész hónapban, vagy legalábbis hozzávetőlegesen.
12/19 A kérdező kommentje:
Nem korlátok nélkül hanem ahogy az utolsó írta adjon ide egy hónapban annyit és azt beosztom, mert ha nincs a hűtőbe amit akar akkor meg az a baj. Faluban lakunk úgyhogy kevés a lehetőség, nem jókedvemből vagyok itthon.
2020. okt. 22. 10:52
13/19 anonim 

válasza:

Hát ne a faluban keress munkát, hanem a környező városokban... Vagy várj... akkor kertes házatok van, nem? Mekkora az a kert?
14/19 A kérdező kommentje:
Ő mondta, hogy helyben keressek mert ha eljárok meg az a baja, hogy esetleg nem tudok mindennap főzni. Nagy kertünk van, de be van füvesitve
2020. okt. 22. 10:56
15/19 A kérdező kommentje:
320 ezret keres és 80, max 100 ezret ad ide, hetente 20 ezret. Ebből eszünk, csekkek, gyógyszer, ruha, bármi. Több mint 200 ezret meg eltesz és morog, ha nem olyan az ebéd amiben hús van. Boltba menni meg ő lusta
2020. okt. 22. 10:58
16/19 A kérdező kommentje:
Nem azt mondtam, hogy adja ide az összes pénzét de 100ból mindent megvenni egy hónapba az necces. Amúgy meg én házam, örököltem úgyhogy már csak ezért is lehetne normálisabb vagy majd húz albérletbe vagy a szüleihez vissza
2020. okt. 22. 10:59
17/19 anonim 

válasza:

Első körben nem értem, hogy miért van füvesítve érdemi haszonsítás helyett. Másodsorban, miért vagy együtt valakivel, akivel ennyire nem vagytok egy hullámhosszon semmiben?
Itt nem a pénz az alapvető probléma, hanem az, hogy ő akar téged irányítani és beszabályozni. Ezt most könnyen megteheti, mert pénzed sincs, így esélyed se arra, hogy nemet mondj, amit nagyon jól tud ő is.
A helyedben simán elmennék másik városba dolgozni, bár a pasit rég kitettem volna...
18/19 A kérdező kommentje:
Mert 12 óráz ő is meg én is úgy voltam és nem volt időnk. Kórházban dolgoztam, nem volt időm a kertet is csinálni, örültem ha főzni volt időm, energiám. Kiteszem ha találok munkát a francba innen, még egyedül is jobban járok.
2020. okt. 22. 12:14
19/19 anonim 

válasza:

Írtam privit a kerteddel kapcsolatban. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!