Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi időt vàrnàl hogy talàlkozz a pàroddal?
A helyzet elég szar...
Külföldön élünk de jelenleg nem egy orszàgban vagyunk,ő nem magyar. Én otthonról jöttem A orszàgba, ő B orszàgból jött C-be...
Hosszú a sztori, a lényeg hogy január 4.e óta nem talàlkoztunk.
Sok dolog történt ebben az évben, ő most csinálja a 3.diplomàjàt, 37 éves szóval nem huszonéves, magànvállalkozó is, de szarba van a cége is, elvesztette a hàzàt, meghalt az apja akinek a kezelése rengeteg pénzt elvitt, feljelentették a munkahelyén, (mentàlis betegekkel foglalkozik, ez tisztàzódott, de hónapokig nem dolgozhatott), a vírus miatt az utazàs sem egyszerű, 2 hét karantén... lecsúszott a béka segge alà, pedig jó módban élt.
A hazautazàsa egy kisebb vagyon, de haza kell mennie az apja temetésre. Januárban fog visszautazni oda ahol most van, tehát még akkor sem hozzàm.
Több millió forintot adtam màr neki kölcsön, próbàlok segíteni, türelmes lenni, de kezdek kifogyni ezekből...
10 hónapja nem làttam, és az idén màr nem is fogom.
Mondtam neki hogy remélem tudja hogy nem vàrna mindenki ennyit, de úgy tűnik mintha ezt ő nem így làtnà.
Azzal jön hogy mennyibaj van most, és később minden rendben lesz., de én nem vagyok biztos benne hogy megfogja élni a kapcsolatunk ezt.
Azt mondja ha a katonasàgnàl lenne akkor mi lenne...
Mondjatok màr véleményt mert én màr kezdek belebolondulni ebbe.
Mindenkinek köszönöm a választ.
Nem azt mondtam hogy a vírus miatt kellett neki a pénz.
Nekünk ez az utazás miatt probléma és mint írtam egészségügyi dolgozó ràadàsul.
Nem januárban lesz a temetés, akkor fog otthonról visszauutazi és október végén megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!