Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet tenni ha egy nő nagy esküvőre vágyik, de a férfi nem szereti az ilyesmit?
Nőként írom én sajnálnám ra a pénzt. Minek nagy felhajtás? Máskor nem kap elég figyelmet a bnőd vagy miért ragaszkodik a nagy lagzihoz? Vagy mert mit szólnak mások? Akkor fizesse saját bukszából. Bocsi, de erre az alkalomra egy sor üzletág épül, mert meg kell a világnak mutatni mennyi pénzünk van... csakhogy ettől egy házasság sem lett sikeresebb. Aztán ez a nap is elmúlik, mint minden más, de a pénzt költhetnétek akar magatokra is. Ha ebben nem làtja az átbszást csak híúsági kérdést csinál belőle az előre mutatja milyen kívánságokkal fog majd még előállni ami minden csak racionális nem lesz. Csak érzelmi alapon költsük a pénzt...
Én elhiszem, hogy egy férfinek fejfájást okoz, és megértem teljesen felesleges, annyi buta nő van, és tudod az a legszomorúbb, h nem fog jobban szeretni a bnőd ha engedsz neki.
Én már a Jóbarátok-ban sem értettem ezt a cirkuszt az esküvő körül, próbàlták poénra venni a menyasszony erőszakosságát, meg az akciós ruhavételt, abszolut őrületbe ment át a dolog, az a baj,hogy vannak ilyen csajok az életben is.
Nekünk nagyon minimál volt az esküvőnk anno, senkinek nem volt egy szava sem, max nem mondtak nekünk. Am nem érdekel, szerintem jól tettük. :)
Nalunk meglepo modon forditva volt, a ferjem nagy eskuvore vagyott, nekem masodik hazassagom reven (elso 55fos volt es "csak" hazassagkoto termes), es mert nem szeretek szerepelni, plusz ugye mar egyszer belebuktam, cikinek ereztem a nagy eskuvot,jobban preferaltam a szűkkörűt.
Nem tudtunk dulore jutni, de aztan ugy gondoltam h nem foszthatom meg attol amire vagyott, azert mert nekem mar volt. Egy estet siman kibirok, de hatha meg tudjuk ugy oldani h en is elvezzem.
Az volt a vagya hogy minden szamara fontos rokona es baratja lassa hogy megtalalta akit keresett, boldog vele es szeretne ezt a boldogsagot megosztani egy estere veluk.
Igy a letszamot leszamitva sikerult egy kompromisszumos, kelloen bensoseges, minosegi eskuvot (es nem lakodalmat) osszehoznunk amin a visszajelzesek alapjan jol szorakoztak a vendegek.
Semmilyen extra szereplos dolog nem volt, ahol feszengenem kellett volna, sem jatekok, sem keringo, penzsepres vagy menyasszonytanc.
O tancoltatta a resztvevoket mert szeret tancolni, en meg fotozkodtam veluk egy berelt fotobox elott, ahol a vendegek mindenfele kalapot, maszkot magukra aggathatnak es bohockodhatnak kicsit. Nem volt vofely.
Ennek valoban van egy koltsege, ugy szamoltam hogy a visszajott naszajandekpenz utan kb 2millionkba kerult a 100fos vacsora es este. Tovabbi 50fo idosebb rokon volt meg a templomban, ok gratulaltak ott es mar nem jottek a buliba.
Dacara annak h ezt az egeszet a ferjem akarta jobban, nekem is nagyon szep emlek lett, egyaltalan nem bantam meg.
Ezen tul volt egy kettanus polgari eskuvonk par honappal elotte (en erre vagytam), ahol a szertartas utan a tanukkal elmentunk kavezni majd ebedelni, vegig ettuk es ittuk a menut, jokat rohogtunk, nem kellett viselkedni, megfelelni, nekem sokat jelentett hogy ilyen is volt.
Megeri kozos nevezore hozni a dolgot szerintem es megerteni a masik allaspontjat.
Tekintsunk el a penztol es vegyuk ugy, hogy futja ra.
Szerintem EGY napot kibirsz siman, annyira nem lehetsz fogyatekos, hogy szorongsz a rokonok es a baratok kozott, mert hat nyilvan nem egy rakas vadidegent hivtok az eskuvore.
Amennyiben viszont ez a helyzet, hogy a nagynenedtol is osszeszarod magad, akkor a helyedben azt csinalnam, amit a no akar, mert csoda, hogy egyaltalan szoba allt veled egy, nemhogy meg az, hogy felesegul is menne hozzad...
Elengedni a csajt, mert a nők nem engedik el, az ilyen álmaikat hogy ők legyenek a hercegnők. Erről álmodoznak már gyerekkoruk óta, ezt nevelték beléjük.
Fogadni mernék rá hogyha megpróbálod megbeszélni vele, észérvekkel, akkor ultimátumot ad, hogy vagy úgy lesz ahogy ő akarja, vagy keres mást aki úgy tesz.
Üdvözöllek a 21. században!
Na megérkezett az alja, szélsőséges pontozó brigád. Még nő társaikat is le pontozzák durván, ha nem azt mondja amit kell...
Undorító egy népség. Lassan elkezdenek eltűnni a hozzászólások is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!