Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan dolgozzák fel azok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan dolgozzák fel azok a rendkívül molett nők,akik nem kellenek a férjüknek a nagy túlsúlyuk miatt?

Figyelt kérdés
Olvastam ilyenekről,s érdekel,miért nem keresnek olyan társat,akinek így tetszenek? Sok férfinak addig kellett csak a társa míg normál alkatú volt,miután elhízott már szégyellte.Szerintem ez megalázó lehet,mégis sokan vállalják.

2020. okt. 16. 14:51
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Aki rendkívül molett, ami a te fétisednek megfelel, az biztos lehetsz benne, hogy megismerkedéskor sem volt normál alkatú. 10-20kg túlsúlyt meg a kapcsolatok zöme simán elbír.
2020. okt. 16. 15:00
 2/10 anonim ***** válasza:
67%
Kinek megalázó?
2020. okt. 16. 15:01
 3/10 anonim ***** válasza:
29%
Hogy dolgozzák fel? Gondolom esznek. Utána meg sírnak, mert betegség/genetika miatt nem tudnak fogyni. "erős csontú vagyok", stb. kifogásokkal. röff-röff
2020. okt. 16. 15:02
 4/10 anonim ***** válasza:
52%

Hű de le leszek pontozva a válaszomért, de ez olyan provokáló kérdés, hogy egyszerűen nem tudok szó nélkül elmenni mellette.

A kérdésben említett férjeknek ugyanúgy megalázó, vagy inkább kiábrándító lehet, ha a feleségük belekényelmesedik a házasságba és már nem tesz meg mindend a kapcsolatért, elengedi magát. Ennek egyik bizonyítéka az elhízás. És felesleges itt a gyerekszülésekre fogni a dolgot, extrém túlsúlyról beszélünk, annyit nem lehet terhesség alatt felszedni.

Az meg, hogy ha valakinek az elhízott párja már nem tetszik, nem kívánja, teljesen természetes dolog. Éppen ezért kellene - nőknek és férfiaknak egyaránt - nagyon odafigyelni arra, hogy megtartsák azt az alkatukat, amivel megismerték a párjukat.

Lehet együtt edzeni, együtt diétázni, vagy egyszerűen csak együtt életmódot váltani, egészségesebben étkezni.

2020. okt. 16. 15:02
 5/10 A kérdező kommentje:

2-es:A nőnek megalázó természetesen.

A 4-es válaszolóval részben értek egyet,tiszteletben tartom a válaszát.

Igazából azoknak a válasza érdekelne,akik érintettek a témában.Sok elhízott nő nem az evéstől olyan amilyen.

2020. okt. 16. 15:11
 6/10 anonim ***** válasza:
59%
Szoktam néha olyan cikkeket látni, hogy egy-egy nő rettenetesen meghízott a kapcsolata alatt, elhagyták és utána "bosszúból" lefogyott.. Ilyenkor mindig megfordul a fejemben, hogy ha képes lefogyni tehát nem szervi oka van, akkor miért hagyta magát el ilyen igénytelenül, amikor benne volt a kapcsolatában? Az egészre nem lett volna szükség :D Nem fogom megérteni azokat, akik így elkényelmesednek, nem is a párjuk miatt hanem saját maguk miatt kéne normálisan étkezni és mozogni, egyáltalán nem olyan nehéz megfogni pár plusz kilót és tartani a súlyt, ha odafigyel az ember.
2020. okt. 16. 15:12
 7/10 anonim ***** válasza:
97%

Mi pl amikor éreztük, hogy elkezdünk együtt hízni, akkor kitaláltuk milyen olyan társas sportok vannak, amiket ketten is tudunk csinálni. Így heti 2x eljárunk (azaz ha épp nincs vírus) fallabdázni, most meg közösen futunk. Amellett, hogy egészséges még egy jó közös program is.

15 éve vagyunk házasok, a mai napig szeretem a férjem és szerintem a normális kapcsolatok 10-20 kg pluszsúlyt még elbírnak. De ha extrémen elhízik valaki, akkor én nem csodálom ha nem kívánja a párja az illetőt.

2020. okt. 16. 15:24
 8/10 anonim ***** válasza:
80%

#6 Válaszoljak rá? Igaz, nálam csak 15 kiló feleslegről volt szó, de a minta ugyanaz. Azért híztam el, mert boldogtalan voltam a férjem mellett és már nem kívánt -még vékony állapotomban. Erre volt válasz az elhízás mert én szerettem és nem akartam elválni, de az evésen kívül más boldogságforrás nem volt az életemben. Sosem csaltam volna meg, más férfiakra még csak nem is gondoltam.

A válás után 10 kiló úgy szakadt le rólam, hogy szinte észre sem vettem, még csak életmódot sem váltottam.

És de, elég nehéz megfogni azt a pár kiló plusz súlyt, amikor hulla fáradt vagy, egy családról gondoskodsz, és otthon már nem tekintenek nőnek. Egyszerűen csak azért ,mert eltelt néhány év.

2020. okt. 16. 15:27
 9/10 A kérdező kommentje:
Igazából azt nem értem az ilyen szituációban lévő nők miért nem keresnek olyan férfit,aki így,túlsúlyosan tartja őt vonzónak.
2020. okt. 16. 15:41
 10/10 anonim ***** válasza:
13%

Aki a kapcsolat alatt hízik el NAGYON, azt sosem érdekelte igazából, hogy tetsszen a párjának, vagy addig, ameddig be nem biztosítja magát házassággal... elhagyja magát, lesz.ja azt, a párjának mi tetszik. Valószínűleg szexre sincs akkora igénye, vagy ha igen, akkor elvárja, hogy a párjának tetsszen 70 kiló plusszal is, mert "há' a lelkemért szeressen". Vagy a gyerek, közös vagyon miatt marad. Nem fog lépni.

Aki meg alapvetően kövér, és olyannal jön össze, akinek már akkor sem volt vonzó, annak vagy irreális elvárásai vannak magához képest, vagy buta. Szintén nem nagyon fog lépni.

2020. okt. 16. 18:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!