Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz, hogy a férfi életében az anyja a legmeghatározóbb nő?
Sajnos én pont az ellenkezőjét látom inkább magam körül, hogy elég rossz a kapcsolat anya és fia között. Jó lenne, ha nem így lenne, mert a család az egyik legfontosabb az életben :(
Persze ezek csak az én tapasztalataim.
(Anélkül, hogy bármelyik felet is hibáztatnám, bár elsősorban a szülő-gyermek kapcsolat diszfunkcionalitása miatt szerintem többnyire a szülő vonható felelősségre, illetve az ő szülei, és ez folytatható a végtelenségig.)
Apa-lánya kapcsolatok is sajnos gyakran hasonlóan hidegek/nem éppen ideálisak.
Pl ha sose látja az anyját akkor a 9 hónap méhen belüli lét valszeg nem a legmeghatározóbb lesz.
De akkor se, ha nagy önismereti fejlődésen megy át felnőttként, majd lesz egy társa, aki a további életében a társa lesz.
Érzek némi frusztrációt a kérdésből.
Amúgy az esetek zömében csak az anya/apa az, akitől feltétel nélküli szeretetet kap az ember.
Ilyen a párkapcsolatban azért elég ritka, teljesen mindegy, hogy nőről vagy férfiről, apáról vagy anyáról beszélünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!