Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz, hogy a férfi életében az anyja a legmeghatározóbb nő?
Figyelt kérdés
A MAMA az első, mi csak utána következhetünk... Még akkor is az első, amikor már rég halott. Amit a MAMA belénevelt, az úgy marad. A MAMA úgy csinálta, akkor nekem is úgy kell. A MAMA mindenek felett! A MAMA az MAMA.2020. okt. 16. 14:41
2/25 anonim válasza:
Vannak ilyen férfiak, de rengetegen vannak akiknek sikerült elvágni a köldökzsinórt. Az én környezetem többségében az utóbbi csoportból áll.
3/25 anonim válasza:
Nem talalkoztam meg ilyen ferfival, de biztos van ilyen is.
5/25 anonim válasza:
En inkabb ilyen nokkel találkoztam, akik annyira jellemtelenek es eletkeptelen voltak h mindenben mamajukat majmoltak, egesz nap irogattak nekik hivogattak mindent megkerdeztek toluk privat es egyeb magan dolgokat. Stb
6/25 anonim válasza:
Ikreim vannak, egyikőjük fiú. Még nincsenek 3 évesek. Én tanítani szeretném, nevelni, segíteni, nem a meghatározó nő az életében, hanem egy erős, fontos ember az életében. Viccelni szoktam csak azzal hogy ő anyuci pici fia, de soha nem csesznék ki vele így, hogy annyira magamhoz láncolom és befolyásolom az életét hogy a lányok az ablakán másszanak ki menekülve. Tény, hogy másabb mikor belegondolok hogy neki lesz barátnője, mint a lányomnak barátja, mert ő az anyásabb, és mondjuk még tényleg ő a pici fiam:). De ezt amint olyan korba lép, megtartom magamnak. :)
7/25 anonim válasza:
Nem, marhára nem igaz. Én éppen olyan nőt vettem el, aki homlokegyenest az ellentéte anyámnak. Nem bírnék olyasvalakivel együtt élni, aki kicsit is hasonlít rá.
8/25 anonim válasza:
Vannak ilyen férfiak. De a legtöbben felnőtt korukra azért le tudnak válni a mamáról.
9/25 anonim válasza:
40 körül le tudnak válni anyukáról.
10/25 anonim válasza:
Nem. Én simán elvagyok nélküle, egyetlen szavára sem adok, nagyon nem is mond semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!