Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érezted már hogy egy komoly beszélgetés szükséges ami eldönti együtt vagy külön?
Nekem elég volt a sok apro jel.
Feleslegesnek tartom a dumàkat nagybrszelgetéseket ha közben a tettei meg totàl ellenkezöek.
-nem voltak apro erintesek, egy ölelés vagy puszi mindezek kizarolag szexre korlatozodtak
- ha sikereket értem el nem velem örült hanem irigyelt es lehordott inkabb es arrol gyözködött hogy nem is vagyok olyan jo mákom volt csak
-soha nem kaptam egy jo szot vagy bókot elmondasa szerint hogy nehogy elszàlljak
- ha veszekedtünk es mosolyszünet volt simàn elvolt nelkülem mintha mi sem törtent volna mindig csak en szenvedtem
Mindeközben hüséges volt es eljegyzest tervezett
Szerintem felesleges barmiröl beszelni.
Elég csak annyi hogy magadba nezel hogy valojàban te vele vagy mellett boldog vagy e vagy nem.
Kàr a szoért.
*vele vagy mellette boldog vagy e
Epülsz szárnyalsz e mellette vagy lefelé kuszol minden tèren
Elég magadat latni mit vált ki ö belöled. Boldogit vagy tönkretesz.
Aki valijaban szeret annak a párja épül és szàrnyal.
Csak ha nem lenne vilàgos.
Felesleges a duma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!