Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek mit akar? Első...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit akar? Első perctől fogva nem akarta, hogy védekezzünk aztán (mert kiköveteltem) hogy védekezzünk, vett nekem helyi fogamzás gátlót. Tobszor volt, hogy nem engedte behelyezzem. Most úgy néz ki 4hete, hogy terhes vagyok.

Figyelt kérdés

Elmondtam neki elsőre csendben volt, aztán azt mondta el kell vetettem.

Erre felbőszültem és azt mondtam neki akár mit csinál akkor is megtartom.

Azóta is besztünk rolla vagy 3alkalommal és én is helyeseltem azt hogy el kell vezetni mert oda a szabadságnak és friss kapcsolatunk van.

7honapja tart csak. Neki is van gyereke mástól és nekem is.

Megegyeztünk, hogy majd csak jövőre.

Szüleim tiltakoznak ezt Elmondtam neki és megint dühösen azt mondtam, hogy még tartom akár ki akar mit mond ez az én döntésem nekem kell éreznem.

Nem kérdez azóta sem erről fel sem hozta a témát. 28.ara van időpontom orvoshoz.

Szerintetek mit szeretne nagyon sokat jelentene a döntés hozatalomban.

Hogyan tudjam meg????

Kerlek ne stidjatok tudom, hogy kavalkád de nagyon össze vagyok zavarodva. Segítségre tanácsra szorulok most. El vagyok veszve.

Ha tudtok értelmes őszinte válaszokat tanácsokat adni negativitas nélkül kérlek tegyétek meg és írjátok mellé korotokat és nemetek.

2020. okt. 15. 15:25
1 2 3 4
 31/37 A kérdező kommentje:
33/33 jaj azoknak akik rajtad múlnak bármilyen téren is.
2020. okt. 15. 18:40
 32/37 A kérdező kommentje:
33/33 és ezt ne vedd boknak, mert amilyen negatívan reagálsz ezek alapján már azt is merem hinni, hogy ezt boknak véled.
2020. okt. 15. 18:41
 33/37 anonim ***** válasza:
93%
Hát már ne is haragudj, de kb annyi eszed van, mint egy raklapnak... 😒
2020. okt. 15. 18:44
 34/37 A kérdező kommentje:
Ejj de felbolygattam egyesek kiegyensúlyozott lelkialapotat és micsoda nagy erős öntudatu irigylésre méltó példa mutató magyar személyek bujkaszolnak itt köztünk.
2020. okt. 15. 18:45
 35/37 A kérdező kommentje:
36/37még jó hogy bármit is befolyásol az elméleted.
2020. okt. 15. 18:46
 36/37 anonim ***** válasza:
100%

34-és vagyok.

Ez a második hozzászolásom.

Ha olyan jó anyagi helyzetbe vagy, akkor mi akadályoz abban, hogyegtartsd?

7 hónap kapcsolatra emgedted, hogy védekezés nélkül szexeljen veled. Neki és neked is van gyereked! A gyereked hol van?

Én 5 éves kapcsolatban szültem, végül szétmentünk (az anyja kavarás miatt). Most 2 éves stabil kapcsolatom van és még mindig 1000-el gondolkodom, hogy legyen e még egy gyerek. Pedig jól keresek. Páromnak nincs gyerek.

Őszinte válaszokat vártál nem?

N28

2020. okt. 15. 18:58
 37/37 anonim ***** válasza:
88%

Ha engem kérdezel, ne tartsd meg!

Az apára nem számíthatnál, rögtön felszívódna amint kiderül, hogy megtartod,hidd el.

Te sem vagy érett ehhez a gyerekhez, és a csikicsuki annyit jelent, hogy nem vagy biztos a dolgodban.

Inkább vetesd el, mert annak a kisgyereknek nagyon nehéz sorsot adnál... 28N

2020. okt. 16. 11:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!