Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » érdemes lenne ujrakezdeni?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

érdemes lenne ujrakezdeni? (többi lejjebb)

Figyelt kérdés
volt közel fél évig egy barátom. Aki szakitott velem azért mert "élni akar" és aztán nem is bezséltünk egymással pár honapig és aztán egyszer irt nekem ,és azota probál velem ujra összejönni,és folyton bocsánatot kér meg ilyesmik , szoval nem tudom ,hoyg mi legyen
2010. aug. 8. 16:58
 1/10 anonim ***** válasza:
51%
nem érdemes újrakezdeni, inkább hívj át engem és kínálj meg friss palacsintával
2010. aug. 8. 16:59
 2/10 A kérdező kommentje:
:))))
2010. aug. 8. 17:04
 3/10 anonim ***** válasza:
Felejtős.
2010. aug. 8. 17:08
 4/10 anonim ***** válasza:
szerintem érdemes újrakezdeni. mindenképpen.
2010. aug. 8. 17:14
 5/10 anonim ***** válasza:

Szerintem megérdemel egy új esélyt. Lehet a nagy éldegélésben rájött hogy mégiscsak te kellesz neki...

Meg ha már próbálkozik, bocsánatot kér, az már annak a jele hogy megbánta, tévedett, engedd hogy javítson!

Légy őszinte, ha szereted akkor megéri, de ha nem akkor felejtsd el, mondd meg neki.

2010. aug. 8. 17:22
 6/10 anonim ***** válasza:
89%
Aki ilyen h*lye indokkal szakít veled, azt én már csak büszkeségből is kerülném. Nem kelelttél neki, mert mással volt kedve hancúrozni, nem siekredett neki, most mégis kellesz? Ennyire már ne legyél naiv!
2010. aug. 8. 17:29
 7/10 A kérdező kommentje:
nem vagyok tulságosan az ujrakezdés hive de itt elgondolkodtató
2010. aug. 8. 17:33
 8/10 anonim ***** válasza:

Én 4 év után kaptam ezt a barátomtól, különmentünk. Rengeteg nővel összejött, én végignéztem.

Most újra elém állt hogy kezdjük újból, de elzavartam, eddig nem voltam jó akkor keressen mást.

Ez a fiú nem szeret téged, csak használni akar.

Szállj ki belőle amíg nem késő, hagyd a francba.

Keress olyat aki nem fog lelécelni mert megunt.

2010. aug. 8. 17:58
 9/10 A kérdező kommentje:
szoval a többség szerint nincs értelme és csak kihasznál?
2010. aug. 8. 18:11
 10/10 anonim ***** válasza:
Második esélyt adhatnál neki.
2010. aug. 8. 19:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!