Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Utált, mert nem voltam szűz, de kiderült, hogy három lánnyal volt előttem. Szerintetek?
Figyelt kérdés
Korábbi kapcsolatban vesztettem el. Szerinte k*rva vagyok, amiért nem vártam rá. De arról sokáig nem szólt, hogy ő is szexelt másokkal, pedig együtt sem voltak. Akkor mi baja velem?2020. okt. 13. 10:55
21/33 anonim válasza:
14-es
És hova valók szerinted? Tényleg kiváncsi lennék rá?
22/33 anonim válasza:
Mondd meg neki, hogy a qurva, mert szexelt másokkal.
23/33 anonim válasza:
Ja, hogy te vele akarsz maradni. Hát, akkor neked sincs sok eszed, úgyhogy tökéletes páros vagytok. Halál komolyan mondom, hogy maradjatok együtt, mert addig sem más normális lány önbizalmát romobolja ez az idióta.
24/33 anonim válasza:
Tényleg nincs több férfi a világon, hogy ezzel a barommal akarsz együtt maradni? De ha élvezed, hogy megaláznak, akkor legalább arra alkalmas partnert keress már, ne egy ilyen komplexusos idiótát...
25/33 anonim válasza:
Hu te feminista szerencsetlen, nagy bajok vannak nalad fejben. Egy jo szakember esetleg tudna rajtad segiteni.
26/33 A kérdező kommentje:
Nem élvezem
2020. okt. 13. 14:22
27/33 anonim válasza:
Akkor meg miért nem dobod ki? :D
28/33 anonim válasza:
Szerinted mennyire szeret téged, ha egy prostival való reszelést jobban élvez, mint hogy veled lehet? Hol vagy itt te a képletben?
30/33 A kérdező kommentje:
De most velem szexel csak.
2020. okt. 13. 14:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!