Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi volt a párkapcsolatotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi volt a párkapcsolatotok mélypontján?

Figyelt kérdés
Hogyan tudnád leírni az érzéseidet? Mit éreztél? Hogy alábbhagyott a szenvedély? És hogyan jöttél/jöttetek ki belőle?

2020. okt. 12. 22:33
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
84%

Nekünk 10 hónapja volt egy hatalmas mélypontunk, akkor külön is mentünk 3 hónapra (különköltözéssel)... Ezt nem részletezném ki, de mindketten rengeteget hibáztunk, szerencsére nem komoly dolgokban, tehát megtudtuk bocsájtani ezeket. Nagyon röviden én egy féltékenykedős házisárkány voltam, ő meg elnyomta minden gondját-baját és beállt papucsnak, de sok sok hónap után kiborult a bili és szakítottunk.

Azt mondják a házisárkányok sosem tudnak változni, hát ez hatalmas tévedés. Tudnak, ha olyan embert veszítenek el emiatt, akiért bármit megtennének. Sok-sok hónapnyi pszichológushoz járás, önismeret, közel 50 könyv kiolvasása a témában, a saját hibák beismerése... És most ott tartunk, hogy ha elmegy a srácokkal sörözni már nincs gyomoridegem, már nem akarom idegesen felhívni óránként, hogy na hol vagy... Bekapcsolom a tv-t és békésen eltudok aludni már egyedül is, ha esetleg későn ér haza. Ez most lehet van akinek nem nagy dolog, de higyjétek el, kib**szott nehéz erről leszokni. De le lehet!!

Párom is megtanult beszélni az érzéseiről, elmondja ha bármi zavarja, nem fojt el semmit. A szakítás után egyébként jobb lett a kapcsolatunk, mint mikor összejöttünk legelőször és tartott a rózsaszín köd. :D Együtt élünk, nem veszekszünk, boldog vagyok és sokkal jobb érzés, hogy felismertem a hibáimat és változtattam rajtuk. A párom pedig úgy gondolom a világ legtürelmesebb embere, mert hiába voltunk 3 hónapig külön, végig beszélgettünk és akkor is mellettem állt, bíztatott. Én inkább úgy mondanám, hogy 3 hónapig hagytunk teret egymásnak, hogy megoldjuk a saját gondjainkat. Sikerült.

Az, hogy milyen ÉRZÉS volt a mélypont... kegyetlen. Mai napig álmodok azzal az időszakkal. Mi a szakítás előtt 2 éve éltünk együtt, tisztán emlékszem az első éjszakára amikor 2 év után először nélküle aludtam. Szabályosan addig sírtam amíg már égtek a szemeim, félóránként felriadtam. Volt egy álmom, amiben a párom mellettem feküdt és átöleltem. Felkeltem és üres volt az ágy. Úgy szorított a mellkasom, hogy azt hittem megfog állni a szívem. Hetekig nehezen aludtam, nem tudtam értelmezni az érzést, hogy akkor ő mostmár nem az életem része, akkor most nem ő lesz a férjem? Kicsit olyan volt mint mikor gyászolunk, utoljára akkor éreztem így mikor apukám elhunyt.

Kegyetlen amúgy, szó szerint beszürkültek a napok, monoton volt minden, felkeltem, elmentem dolgozni, ott rendszeresen volt, hogy elfelejtettem mit is csinálok éppen, 3-4 órákat aludtam és semmit nem tudtam enni, csak amikor már sajogott a gyomrom.

Erre az időszakra gondolok vissza minden alkalommal, amikor elő akar törni belőlem a hülyeség. Mert néha sajnos van ilyen is. Néha érzem, hogy most úgy kicsapnám a hisztit, megmagyarázhatatlan hogy miért, csak érzem. És ilyenkor juttatom eszembe az érzést amikor először nélküle aludtam. Azonnal el is megy a kedvem ettől.

26N

2020. okt. 13. 11:24
 12/12 anonim válasza:
100%
Nekem az volt, akkor éreztem, hogy kezdődnek a bajok, hogy semmi türelmem nem volt már a gyerekéhez. Szégyelltem is de ez volt. A másik, ami nagyon megijesztett, hogy elkezdtem más férfiak iránt érdeklődni. Nagyon ciki volt, a házuk előtt leszólított egy srác... És vidáman szóba is álltam vele, egy kicsit lelkiismeret furdalásom is volt. Nem tudtam még akkor mi zajlik bennem... eddig tartott az első év meseszép volt a második év utolsó 6 hónapjában már kezdődtek a bajok.
2020. okt. 28. 18:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!