Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért írja, válaszul, hogy rendben "hagyjuk egymást"? Amikor én azt írtam azt írtam a páromnak: "hagyjuk egymást egy időre"
csak most olvastam 16:51-es
ok a szünet alatt(vagy szakítás alatt nem tudom) de keresek más pasit
köszi mindenkinek
Talán mert ha van valami probléma, azt nem úgy kéne megoldani, hogy cserébe te is megbántod. Még ha Neked is van igazad, ez semmi jóra nem vezet. Ha valami gond van, akkor le kell ülni megbeszélni, ahogy azt értelmes emebreknél szokás. Nem az a megoldás, hogy bosszúból nem alszok ott, bosszúból eltűnök, ő meg bosszúból szakít, stb... és nem tudom, nem is akarom tudni, hogy melyikőtök a "hibás", ahogy írtam, tök mindegy, egyszerűen nem működőképes a kapcsoaltotok. Ahol a felek nem bírják megbeszélni a problémáikat, az halott kapcsolat. Lehet utána futni, de abból jó nem fog kisülni. Inkább hagyjátok békén egymást, szakítsatok, ő keressen egy magához illő csajt, te meg egy hozzád illő pasit.
És tanács a továbbiakra: ne ilyen apró bosszúhadjáratokkal próbáld meg elintézni a nézeteltéréseket!
sajnos ő ilyen. túl büszke hogy azt mondja hiányoztál, miért nem láttalak 2 napig
ehelyett azon agyal: biztos megcsal, tehát szakítok
kezdetektől fogva nem lehet vele beszélni, mert Ő nem mondja el ha baja van, majd megtudom, amikor "hátba rúg"
kár, hogy nem illünk össze, mert azért szeretjük egymást, de én sem akarok idegösszeomlani
Azt elhiszem, hogy szeretitek egymást, de ha ő ennyire tapló, akkor hiába a szeretet, vagy tönkremész, vagy keresel mást. Mert ő változni nem fog.
Remélem, találsz magadnak egy normálisabb pasit!
köszönöm a jószándékot
a válaszokat :)
kezdetektől fogva nem lehet vele beszélni, mert Ő nem mondja el ha baja van, majd megtudom, amikor "hátba rúg"
Ugye-ugye, hogy milyen fontos az őszinteség egy kapcsolatban, és még a férfi a nyámnyila ha az érzéseiről beszél inkább nem beszél róla, mert macsó de magában szétforgatja az agyát aztán KO.
Mindig mindent meg kell beszélni különben félreértések lesznek és a kapcsolatnak annyi. Senki nem gondolatolvasó.
Én pl mindig megkérdezem barátnőmet ha vmi nem világos ill elmondom miről mit gondolok mert inkább beszéljük meg pl miért volt ez +az mint hogy 3 napig azon agyaljak mit miért tett vagy csinált és téves következtetésre jussak.
Előző kapcsolatban nem beszéltem meg semmit, mert kemény gyerek vagyok aztán amikor nem válaszolt az sms-re vagy vmi 2 napig azon agyaltam, hogy megcsalt? Kell a kétely a francnak.
Ezek a játszmák ezért nem jók, ez nem kapcsolat ez nem járás ez háború. Nem jelentkeztél direkt, ő kiakadt( jogosan), mert gondolom nem magyaráztad meg neki rögtön miért tűntél el erre ő szakított és még neked áll feljebb?
Szétfórgatja az agyát érted, te meg belé rúgsz.
Szépen menj át hozzá és beszéljétek meg őszintén mondom őszintén kinek m a baja a másikkal és minden rendbe jön vagy játsszátok a kemény gyereket és VÉGE. Akkor viszont itt nem volt szerelem. Ha nagyon szerelemes vagy feladod a büszkeséged és bevallod mit miért tettél, de ha nem akkor a kövi kapcsolatod is halálra lesz ítélve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!