Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért írja, válaszul, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért írja, válaszul, hogy rendben "hagyjuk egymást"? Amikor én azt írtam azt írtam a páromnak: "hagyjuk egymást egy időre"

Figyelt kérdés
a két mondat közt van különbség? ő most szakít? vagy szünet van, ahogy kértem? ki hogy értelmezi?
2010. aug. 8. 16:11
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
Vszeg már régóta várt erre.
2010. aug. 8. 16:14
 2/21 A kérdező kommentje:
szóval ő most szakít?
2010. aug. 8. 16:16
 3/21 anonim ***** válasza:
Talán mert a "hagyju kegymást egy időre" mondatban is benne van, hogy ez így nem működik, ami köztetek van, és emiatt - ha csak egy időre is - de te elküldöd őt. Ezek után nincs mit csodálkozni, én se ugranék a nyakába annak a nőnek, aki kvázi azt mondja, hogy kopjak le.
2010. aug. 8. 16:17
 4/21 anonim ***** válasza:

"szóval ő most szakít?"

Neem, azt mondta, hogy világ életében egy ilyenre vágyott, aki kiadja az útját, és midnen vágya, hogy a száműzetési idő után újra veled legyen, mint ha mi sem történt volna.

Ennyire nem lehetsz ostoba.

2010. aug. 8. 16:22
 5/21 anonim ***** válasza:
Igen, szakitott, nekem egyertelmuen ugy tunik.
2010. aug. 8. 16:24
 6/21 A kérdező kommentje:

csak azért mert ő szakított velem délelőtt, ezért írtam ezt

és én még mentem utána, hogy ne ne legyen vége amire du mondta, hogy nem volt komoly a szakítás, csak megijeszteni akart.

erre várta, hogy ott alszom nála, mintha mi sem történt volna

erre írtam, hagyjuk egy időre

akkor most neki kellene utánam rohannia nem?

2010. aug. 8. 16:29
 7/21 anonim ***** válasza:

Szakított, de nem volt komoly. Figyelj, nem vagy te egy kicsit túl naiv? (Egyébként ezt előbb is írhattad volna.) Amikor valaki szakít, még ha "ijesztegetésből" is, ott már valami nagyon nincs rendben.

Ne fuss olyan pasi után, aki azt nem érdemli meg!

2010. aug. 8. 16:34
 8/21 A kérdező kommentje:

bosszúból szakíthatott, mert előtte 2 napig nem válaszoltam semmire, nem mentem át hozzá és magában őrlődött, hogy mi lehet velem és amikor találkoztunk abban a hitben volt, hogy megcsaltam és ezt nem vallotta be, hanem kígyót, békát ordibált rám meg hogy vége

ez csak kiborulása volt amiatt, hogy nem tudta hova lettem

szóval ezért szakított, mondhatni féltékenységből, amit mivel szeret, nem gondolt komolyan

csak ugye nem mondja hogy féltékeny, meg hogy hiányoztam, ahhoz túl büszke, inkább de rossz vagyok és vége

tehát "csak" bosszú volt

2010. aug. 8. 16:42
 9/21 anonim ***** válasza:

Bocs, de szerintem jobb lett volna, ha nagy vonalakban leírod az előzményeket is, mert így szép apránként derül ki, hogy mégsem úgy volt midenn, ahogy azt a kedves olvasók elképzelik. Először, hogy Te írtad, hogy hagyjátok egymást, utána derül ki, hogy hát előtte ő szakított viccből, majd utána kdeirül, hogy mégis te voltál, aki szivózott vele. Mi derül még ki?

Bár igazából lényegtelen. Erre szoktam mondani, hogy nem életképes a kapcsoalt. Elég ostoba lépés volt szivatni, hogy hadd aggódjon csak, de gondolom, ennek is volt valami előzménye, ahol meg a pasi volt a h*lye. Végülis teljesen mindegy, a lényeg az, hogy ahol ekkora marakodás van, az nem életképes kapcsoalt. Tök midnegy, hogy ki szakított és miért, nem vagytok egymáshoz illő pár. Keress olyan pasit, akivel harmonikus kapcsoaltban lehettek, akivel nem abból áll a kapcsoaltotok, hogy szivatjátok egymást.

2010. aug. 8. 16:51
 10/21 A kérdező kommentje:
a lényeg: hogy hiába nem alszom nála, hiába kérek szünetet, még mindig neki áll felljebb és nem érzi át milyen fájdalmat okozott nekem a kamuszakítással
2010. aug. 8. 16:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!