Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire tűrnétek meg azt, ha össze lennétek költözve, és a barátnőtök/feleségetek egy csajos este keretében átmenne a barátnőihez hajnalig tartó beszélgetős trécspartira? Első és egy alkalomról lett volna szó.
Az összeköltözés azért fantasztikus lehetőség, mert még azelőtt kiderül, hogy a pasid pl. egy uralkodó hajlamú barom, hogy hozzámennél feleségül, neadjisten szülnél is neki, úgyhogy időben tudod dobni.
Ehelyett mit csinál a sok ostoba nő? Meghunyászkodik, másokat kérdezget, hogy a faszija egyértelműen idióta viselkedése normális-e, hátha meggyőzik arról, hogy az ordító vészcsengő ellenére nem kell szakítania, mert hát brühühü, szereti. Meg is érdemlitek bakker, ha ennyire hülyék vagytok.
Válasz a kérdésedre: normális ember nem korlátozza ilyen baromságokkal a párját, a nő is teljes értékű ember, oda megy, ahova akar. Igen, éjszakára is kimaradhat. Kétgyerekes anya vagyok, ilyen barátnős estéket most is simán csinálok, a férjem természetesen vigyáz ilyenkor a gyerekeinkre szó nélkül. Nyisd ki a szemed, és vedd észre, hogy a faszid már elkezdett leuralni és elszigetelni a barátaidtól. Most kellene elköszönni tőle.
Felejtsd el ezt a korlátolt konzervatív idióta pasit.
Ilyen nincs. A nőnek ugyanannyi joga van mint a pasinak, és miért ne mehetnél el (nem egyszer, akár rendszeresen) csajos estére? Jár neked.
Nincs olyan, hogy ha összeköltözik egy pár, onnantól kezdve vége a szabad életnek, és napi 24 órát együtt kell tölteni...
Mellesleg, suliba/dolgozni stb elmehetsz? vagy otthon kell várnod az "urad" tiszta lakásban, étellel-itallal? :)
Még most dobd ki, ennél csak rosszabb lesz.
26L
Ez valami vicc?
Én még be is fizetem a nejemet a barátnőjével akár egy wellness hétvégére is, a csajos este kb alap. Ahogy velem is megesik, hogy elmegyek a barátaimmal időnként sörözni/borozni, beszélgetni.
Jár a nőknek is a csajoskodás, az én-idő, a kikapcsolódás, sem az együttélés, sem a házasság nem börtön, nem vagyunk összeláncolva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!