Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyire tűrnétek meg azt, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire tűrnétek meg azt, ha össze lennétek költözve, és a barátnőtök/feleségetek egy csajos este keretében átmenne a barátnőihez hajnalig tartó beszélgetős trécspartira? Első és egy alkalomról lett volna szó.

Figyelt kérdés
2020. okt. 11. 10:01
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
18%
Kicsit felreérthető. Most te melyik vagy? A pasi vagy a csaj?😀
2020. okt. 11. 10:17
 12/18 anonim ***** válasza:
0%
Ez nagyon béna trollkodás, fiacskám.
2020. okt. 11. 10:22
 13/18 anonim ***** válasza:
0%
Ha a nő írná ki,hogy a pasi a haverjaival lóg lehet csajoznak is,én itt szenvedek(vihar alatt félek) egyedűl. Akkor lányt sajnálnátok.
2020. okt. 11. 10:37
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Nincs az a jó tulajdonság, ami ezt a selejtes mentalitást kárpótolná, páros lábbal rúgnám ki ezt a pasit.
2020. okt. 11. 12:27
 15/18 anonim ***** válasza:
77%

Az összeköltözés azért fantasztikus lehetőség, mert még azelőtt kiderül, hogy a pasid pl. egy uralkodó hajlamú barom, hogy hozzámennél feleségül, neadjisten szülnél is neki, úgyhogy időben tudod dobni.

Ehelyett mit csinál a sok ostoba nő? Meghunyászkodik, másokat kérdezget, hogy a faszija egyértelműen idióta viselkedése normális-e, hátha meggyőzik arról, hogy az ordító vészcsengő ellenére nem kell szakítania, mert hát brühühü, szereti. Meg is érdemlitek bakker, ha ennyire hülyék vagytok.

Válasz a kérdésedre: normális ember nem korlátozza ilyen baromságokkal a párját, a nő is teljes értékű ember, oda megy, ahova akar. Igen, éjszakára is kimaradhat. Kétgyerekes anya vagyok, ilyen barátnős estéket most is simán csinálok, a férjem természetesen vigyáz ilyenkor a gyerekeinkre szó nélkül. Nyisd ki a szemed, és vedd észre, hogy a faszid már elkezdett leuralni és elszigetelni a barátaidtól. Most kellene elköszönni tőle.

2020. okt. 11. 12:45
 16/18 anonim ***** válasza:
67%
Én rendszeresen eljárkálok a barátnőimmel, sokszor náluk is alszom, pedig 4 éve együtt élünk kettesben. Kéne a fenének egy olyan korlátozó pöcs, aki ebbe bele akar ugatni.
2020. okt. 11. 15:01
 17/18 anonim ***** válasza:

Felejtsd el ezt a korlátolt konzervatív idióta pasit.

Ilyen nincs. A nőnek ugyanannyi joga van mint a pasinak, és miért ne mehetnél el (nem egyszer, akár rendszeresen) csajos estére? Jár neked.

Nincs olyan, hogy ha összeköltözik egy pár, onnantól kezdve vége a szabad életnek, és napi 24 órát együtt kell tölteni...

Mellesleg, suliba/dolgozni stb elmehetsz? vagy otthon kell várnod az "urad" tiszta lakásban, étellel-itallal? :)

Még most dobd ki, ennél csak rosszabb lesz.

26L

2021. jún. 22. 14:39
 18/18 anonim ***** válasza:

Ez valami vicc?

Én még be is fizetem a nejemet a barátnőjével akár egy wellness hétvégére is, a csajos este kb alap. Ahogy velem is megesik, hogy elmegyek a barátaimmal időnként sörözni/borozni, beszélgetni.

Jár a nőknek is a csajoskodás, az én-idő, a kikapcsolódás, sem az együttélés, sem a házasság nem börtön, nem vagyunk összeláncolva.

2021. jún. 22. 14:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!