Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg uralkodni akarna rajtam a barátom?

Figyelt kérdés

Mindent meg tudtunk beszélni intelligens módon, kivéve az instagram témakörét, ami igen gyerekes hozzánk képest. Utolsó évesek vagyunk az egyetemen, én pénzügyi területem dolgozom, ő pedig sikeres vállalkozónak számít már. Többször igen féltékeny lett, ha egy pasi ismerős bekövetett az instagramon, és én visszakövettem, de nem is beszétünk semmit. Belehajszolt, hogy függesszem fel, de a barátnőimmel többnyire ott beszélek. Ő nem törölte le magát, kedvelte még a nő ismerősei képét. Nála heti 1-2 nap ott alszik az egyik barátja és csinálnak programot, együtt ebédelnek stb, hozzám meg mindig ebédelni jön. Ma kijelentette, hogy nem vehetek részt majd a céges bulikon a munkahelyemen.

1-2 barátnőm szerint betegesen féltékeny, és nem szabad hagynom magam

Mi a véleményetek erről?

21L

2020. okt. 10. 22:19
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
22%
az a szerencse, hogy más baj nincs. Óvszer a pénztárcában?
2020. okt. 11. 05:34
 12/15 anonim ***** válasza:
8%
"Dobd ki minél hamarabb". Na de ő már 21 évesen sikeres vállalkozó! Ilyet nem dobunk ki... :D Gondolom van egy telefontok webáruháza. Na mindegy, nem az én dolgom, gyerekek vagytok még, a felnőtt lét alapja, hogy a fb, insta, tinder féle moslékokat messziről kerülitek.
2020. okt. 11. 06:45
 13/15 anonim ***** válasza:

Huhh,39éves vagyok,egyetlen céges bulin sem voltam,de én itt kiadnám az útját.

Nem normális,menekülj,amíg tudsz.

2020. okt. 11. 13:10
 14/15 anonim ***** válasza:
Azzal teszed a legjobbat magadnak, ha ott hagyod és idővel keresel mást aki meg is érdemel és nem kötne már láncra sem az elején sem később.
2020. okt. 11. 15:15
 15/15 anonim ***** válasza:
Hűha! Ez a fickó nem fog változni, a helyzet meg csak rosszabb lesz. Amennyiben ellenkezel az vitát szül. Ha engedsz a kérésének jogosnak találja az újabb túlzó ötletek gyártását. Mit ad ez a kapcsolat, hogy elviseled?
2020. okt. 11. 18:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!