Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg uralkodni akarna rajtam a barátom?
Mindent meg tudtunk beszélni intelligens módon, kivéve az instagram témakörét, ami igen gyerekes hozzánk képest. Utolsó évesek vagyunk az egyetemen, én pénzügyi területem dolgozom, ő pedig sikeres vállalkozónak számít már. Többször igen féltékeny lett, ha egy pasi ismerős bekövetett az instagramon, és én visszakövettem, de nem is beszétünk semmit. Belehajszolt, hogy függesszem fel, de a barátnőimmel többnyire ott beszélek. Ő nem törölte le magát, kedvelte még a nő ismerősei képét. Nála heti 1-2 nap ott alszik az egyik barátja és csinálnak programot, együtt ebédelnek stb, hozzám meg mindig ebédelni jön. Ma kijelentette, hogy nem vehetek részt majd a céges bulikon a munkahelyemen.
1-2 barátnőm szerint betegesen féltékeny, és nem szabad hagynom magam
Mi a véleményetek erről?
21L
"Ma kijelentette, hogy nem vehetek részt majd a céges bulikon a munkahelyemen"
Na, én itt elköszöntem volna tőle.
" Ma kijelentette, hogy nem vehetek részt majd a céges bulikon a munkahelyemen."
Ezzel éppen itt az ideje, hogy véget vess ennek a kapcsolatnak.
"féltékeny lett, ha egy pasi ismerős bekövetett az instagramon, és én visszakövettem"
Ezt honnan tudja, mikor követ be valaki, vagy viszont?
Az kívülről nem látszik.
Ilyen intelligens vagy, és nem tűnik fel, hogy ez nem normális dolog?
Elárulok egy titkot, az ilyen elől menekülj! (tapasztalat)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!