Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zavarja a lányt ha a fiú kb 25 centivel magasabb?
Figyelt kérdés
2008. nov. 28. 14:50
1/15 anonim válasza:
Szerintem az már sok, de ha szeretitek egymást akkor nem számít!
2/15 anonim válasza:
Nem,a többséget nem,nekem épp tetszik,érzem,hogy megvéd :-)Egyébként a lány felvehet magassarkút,javít a helyzeten. És Eva Longoriának is mekkora a pasija hozzá képest...
3/15 A kérdező kommentje:
De Tony Parker NBA sztár és az kizárt hogy neki ne legyen jó csaja:D
2008. nov. 28. 15:02
4/15 A kérdező kommentje:
egyébként 15 vagyok
2008. nov. 28. 15:20
5/15 anonim válasza:
Én párom is minimum ennyivel magasabb, és imádom érte :))
(vagyis ezért is :P)
Amúgy hány centi vagy köböre? :))
6/15 anonim válasza:
Szerintem pont jó. A férjem 20 centivel magasabb nálam és pont megfelel, nem szeretném, ha kisebb lenne. Volt 30 centivel magasabb barátom is, de az sem okozott különösebb problémát :)
7/15 A kérdező kommentje:
187cm vagyok.
2008. nov. 28. 17:29
8/15 anonim válasza:
Engem nagyon zavar! Én 168 vagyok cipőstül, a srác majdnem 190, illetve volt barátom 197... Beleőrülök, komolyan :( De ez az ára a szerelemnek, ennyibe nem halok bele! :) Csak az a baj egyébként, hogy bizonyos helyzetekben nagyon kényelmetlen...
10/15 anonim válasza:
Szerintem a lányok általában szeretik, ha a pasijuk magasabb, és tény az is ha tényleg szeretik az illetőt, akkor nem zavarja őket a dolog, még akkor sem ha nem feltétlenül tetszik nekik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!