Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van itt rajtam kívül más...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt rajtam kívül más tizenéves tini is aki, szomorúan nézi hogy mindenki párra talál csak ő nem?

Figyelt kérdés
2010. aug. 8. 13:54
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:

van, de ha akarnék találnék párt elégg hamar de nem akarok, elegem van a fiukbol =\ én már csak végre boldog akarok lennni...

16L

2010. aug. 13. 23:21
 22/31 anonim ***** válasza:

hát,3éve még én is szomorkodtam h mért nincs barátom,próbálkoztam is de nem jött össze:SNagyon akartam volna 1 pasit akit végre szerethetek és viszonozza is,de hiába nem akart sikerülni,így feladtam úgy döntöttem tanulásra koncentrálok és csak is az fog érdekelni,igaz jártam bulizni de nem pasiztam be.És láss csodát amikor az ember mikor a legkevésbé várja betoppan a nagy ő és minden olyan gyorsan történik:D

sztem nem kell anyira akarni a dolgot majd mindennek eljön a maga ideje:D

18/l

2010. aug. 13. 23:31
 23/31 anonim válasza:
én is szoktam ezen szomorkodni, de ne parázz majd megtalálod az embered egyetértek azokkal akik azt mondják h ne keresd görcsösen ,azt a fiúk megérzik ne legyél könnyen megkapható a fiúk szeretik ha udvarolhatnak a lánynak szóval csak ne görcsösen és amikor nem is várod megtalál a szerelem : ) sok szerencsét
2010. aug. 14. 00:04
 24/31 Macii ***** válasza:

Körülöttem mindenkinek van nője, én is próbálok találni magamnak valót, de akikkel találkozgatok, ők olyanok, hogy abban a pillanatban eldöntöm, hogy csak őt ne:D

De mégis a legrosszabb érzés az amikor haverokkal gengelsz vhol, ők a nőivel vannak és te vagy magányos, és jön veled szembe nem is 1 oan nő akivel leélnéd az életedet:D

És még nem is vagyok ronda pasi mondták már többen is, hogy nemértik mértnincs nőm:D

Szal nyugi nemvagy egyedül:)

17/f

2010. aug. 14. 00:06
 25/31 anonim ***** válasza:
Ne búslakodj, neked is lesz majd párod! Lehet, hogy nem 13 évesen, de lesz. Csak ne görcsölj ezen!
2010. aug. 14. 00:15
 26/31 anonim ***** válasza:

Normális embert meg olyan nehéz találni :s Mindenkit csak a szex érdekel.

De most unatkozom, aki szintén, az felvehetne msnre ;)

nincsmese@hotmail.hu :)

16/L

2010. aug. 14. 00:17
 27/31 anonim ***** válasza:

"ez a sok társkereső is egy nagy sz*r..a sok pedofil perverz menedéke..:/"

Miután az összes 11-2 éves felteszi magát, 20 évesnek hazudva, amúgy meg a max életkor kb 15, nem csodálkozok rajta, hogy nem találsz ott értelmes embert.

2010. aug. 14. 00:17
 28/31 Macii ***** válasza:

Azt kifelejtettem, hogy még bunkó se vagyok, nem is arra hajtok, hogy lefeküdjek vele utána pá:D

Aki erre megy annak grat, emberileg 30 évesen roncs lesz, hogy sok nőt használt ki...

00:06 vagyok

2010. aug. 14. 00:28
 29/31 anonim ***** válasza:
Aki 15-17 éves lány, az nyugodtan jöhet, hogy ne legyek, ne legyünk egyedűl, hanem többen...:)
2010. aug. 14. 00:34
 30/31 anonim ***** válasza:

Van :)

14L

2010. aug. 14. 09:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!