Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt rajtam kívül más tizenéves tini is aki, szomorúan nézi hogy mindenki párra talál csak ő nem?
Nekem sincs barátom de nem vagyok elkenődve tőle. Jól megvagyok így is legalább van időm mindenre :)
16 éves barátnőm tökre stresszel ezen, hogy már mindenkinek volt pasija csak neki nem... és? Én úgy tervezem, hogy majd gimi után. Egyébként is az ilyen kapcsolatok nagy rész elég rövid életű.
17/L
Első vagyok.
Hát igen kérdező ott kb 1%-od van arra, hogy találj egy normális embert.
Ne félj emiatt!
4 hónappal ezelőtt én is hihetetlenül el voltam keseredve, mert nem sikerült semmi sem... Semmi nem jött össze, és nagyon egyedül éreztem magam...
Aztán pedig, egy internetes társkereső oldalon keresztül, megtaláltam a jelenlegi páromat.
Azt ajánlom, hogy ne kutasd a szerelmet görcsösen. Lazíts, ismerkedj, ÉLJ!, és majd egyszer csak hirtelen berepül az életedbe valaki, akivel nagyon boldog leszel. :)
17/L
Jelen!! több éve nincs barátom :(
16/L
most épp én is elvok kenődve:( bár vmikor meg nem vágyom senkire se de már több mint fél éve egyedül vok és azért szeretnék már egy barátot:)
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!