Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van itt rajtam kívül más...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt rajtam kívül más tizenéves tini is aki, szomorúan nézi hogy mindenki párra talál csak ő nem?

Figyelt kérdés
2010. aug. 8. 13:54
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
83%

Nekem sincs barátom de nem vagyok elkenődve tőle. Jól megvagyok így is legalább van időm mindenre :)

16 éves barátnőm tökre stresszel ezen, hogy már mindenkinek volt pasija csak neki nem... és? Én úgy tervezem, hogy majd gimi után. Egyébként is az ilyen kapcsolatok nagy rész elég rövid életű.

17/L

2010. aug. 8. 15:04
 12/31 anonim ***** válasza:
100%
Sokáig én is csak szomorkodtam ezen, aztán szép lassan (1 év alatt) rájöttem, hogy két választásom van: vagy sajnálhatom magam békében továbbra is, vagy aktívan próbálkozom és teszek érte, h legyen csajom. Mondanom sem kell, elég egyértelmű volt a döntés, nem is bántam meg ;)
2010. aug. 8. 15:20
 13/31 anonim ***** válasza:
100%
Nekem se jön össze. Elég szar nézni, hogy a környezetemben szinte mindenki talál magának valakit.
2010. aug. 8. 16:34
 14/31 A kérdező kommentje:
ez a sok társkereső is egy nagy sz*r..a sok pedofil perverz menedéke..:/
2010. aug. 8. 16:41
 15/31 anonim ***** válasza:
100%

Első vagyok.

Hát igen kérdező ott kb 1%-od van arra, hogy találj egy normális embert.

2010. aug. 8. 21:18
 16/31 anonim ***** válasza:
100%

Ne félj emiatt!

4 hónappal ezelőtt én is hihetetlenül el voltam keseredve, mert nem sikerült semmi sem... Semmi nem jött össze, és nagyon egyedül éreztem magam...

Aztán pedig, egy internetes társkereső oldalon keresztül, megtaláltam a jelenlegi páromat.

Azt ajánlom, hogy ne kutasd a szerelmet görcsösen. Lazíts, ismerkedj, ÉLJ!, és majd egyszer csak hirtelen berepül az életedbe valaki, akivel nagyon boldog leszel. :)

17/L

2010. aug. 9. 21:15
 17/31 anonim ***** válasza:

Jelen!! több éve nincs barátom :(

16/L

2010. aug. 13. 23:04
 18/31 anonim ***** válasza:
Itt csak huszonéves tinik vannak.
2010. aug. 13. 23:08
 19/31 anonim ***** válasza:
mi?
2010. aug. 13. 23:09
 20/31 anonim ***** válasza:

most épp én is elvok kenődve:( bár vmikor meg nem vágyom senkire se de már több mint fél éve egyedül vok és azért szeretnék már egy barátot:)

17/L

2010. aug. 13. 23:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!