Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetek fontos egy pasinak, ha 3 napig nem is ír vissza?
Jó, külföldről költözött haza, mondta is előre, de nem gondoltam, hogy 3 napig eltűnik.
Szerintetek ennek ellenére lehet komoly a hozzáállása?
Furcsa, mert mikor beszélünk, akkor nagyon-nagyon figyelmes, de ezek az eltűnései....
Aki azt írja, hogy nem para, ha három napig nem ír valaki, biztos elfoglalt, az komolyan ennyire naív?:D
Olyan nem létezik, hogy valakinek három napig nincs öt perce, akár a wc-n ülve, akár lefekvés előtt, hogy írjon:DD
18asnak igaza van
Egyébként àtérzem a helyzeted. Én külföldön vagyok, talàlkoztam egy pasival itt 1,5 éve, ő csak pár hónapra jött ide munka ügyben helyettesíteni valakit. KB fél év múlva visszament... 1 órányi repülőútra vagyunk. Sokszor napokra eltűnik. Nem válaszol az üzikre, sokszor szóvà tettem ezt. Egy ideje nem csinàlja ezt, pàr órán belül válaszol.
De marhàra unom màr
"Aki azt írja, hogy nem para, ha három napig nem ír valaki, biztos elfoglalt, az komolyan ennyire naív?:D"
Ember! Szaros három napról van szó! Ennyi idő külön még jót is tehet szerintem, nem kell minden rohadt órában szívecskéket küldözgetni. Nem attól lesz jó egy kapcsolat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!