Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinálnátok, ha a párotok minden előzetes bejelentés nélkül kopaszra borotváltatná a fejét a fodrásznál?
Figyelt kérdés
Szokásos 3-4 heti fodrászlátogatása épp tegnap jött el, oldalt felnyírt, felül hosszabb haja volt. Igazából nekem mindegy milyen a haja 1 dolgot leszámítva. A régi fazon nagyon jól állt neki, valamint imádtam, hogy csók közben bele tudok túrni. Nem mondta, hogy most mik a tervei, de ha mondta volna, akkor tuti lebeszélem róla, ugyanis totál kopaszra borotváltatta a fejét. Korábban nem beszéltünk erről, hogy nekem a kopaszság kifejezetten taszító. Szóval nekem egyáltalán nem tetszik, a kopasz pasik sosem jöttek be, és olyan szopottgombóc feje lett tőle. Nem csak a haj a fontos egy kapcsolatban, de nagyon rosszul esik. Nagyon hülyén jönne ki, ha emiatt megszakítanék egy alapvetően jó kapcsolatot. Valakivel esetleg történt már ilyen? Mit tettél?2020. okt. 8. 15:45
11/50 anonim válasza:
"Nqgyon szerelmes vagyok" xD
Na és neked szerinted milyen fejed lehet aktus közben?
12/50 anonim válasza:
Áh, szóval ha fobiád vagy averziód van, akkor nehogy már te dolgozz azon, hogy leküzdd, neeem, a világ igazodjon hozzád. Szép hozzáállás.
13/50 A kérdező kommentje:
Valóban csúnyán fogalmaztam, de nem tudom másként kifejezni, a lényeg, hogy nagyon nem áll jól neki. Egy ilyesmi haj kopaszról szerintetek mennyi idő alatt nő vissza?
Aktus közben mindenkinek eltorzul az arca élvezéskor, ilyesmivel nem foglalkozok, ez teljesen természetes.
2020. okt. 8. 16:02
15/50 anonim válasza:
"Nagyon hülyén jönne ki, ha emiatt megszakítanék egy alapvetően jó kapcsolatot."
Már az is, hogy ez egyáltalán felmerült benned.
16/50 A kérdező kommentje:
Ezt nem lehet leküzdeni. Olyan, mintha azt mondanám, hogy az általad legjobban utált ételből, amitől egy falat után rosszul vagy, egyél meg egy tányérral.
2020. okt. 8. 16:04
17/50 anonim válasza:
Ez nem olyan.
A fóbiákat le lehet küzdeni.
Döntsd el,hogy csak nem szereted a kopasz férfiakat vagy fóbiád van.
18/50 anonim válasza:
Nem örülnék neki, nyilván. Ugyanakkor emiatt nem szakítanék. A haj visszanő és lehet ő is belátja hogy hülye ötlet volt.
19/50 anonim válasza:
Mondjuk nem mindenkinek áll jól a kopasz az biztos. A férfiak is ugyanúgy leblokkolnának ha a hosszúhajú barátnőjük egyik napról a másikre rövid fiúsra vágatná le minden előzetes megbeszélés nélkül. Lehet hülledezni de férfiben is hallottam, hogy van aki ezért hagyta ott a nőjét.
20/50 anonim válasza:
Férfiaktól is hülyeségnek tartom.:D
Ott ahol egy kapcsolatot tönkretesz egy ilyen ott alapból problémák voltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!