Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek a másik ember rendszeres várakoztatásáról?
Barátnőmmel jelenleg távkapcsolatban vagyunk a munka miatt. Több tényező miatt nem mindig tudunk telefonon beszélni, de chatelni igen, amit szoktunk is sokat. Rendszeres, hogy perceket kell várnom egy-egy válaszára, amitől agyfszt kapok. Szerinte türelmetlen idegbeteg, önző vagyok, és nem értem meg, hogy más dolga is van, vagy barátnőivel is beszélget KÖZBEN ( mialatt velem is), és örüljek, hogy egyáltalán tud nekem is írni. Szerintem meg tiszteletlenség rendszeresen várakoztatni a másik embert egy privát chatelés közben.
Nem azt kérem, hogy nekem adjatok igazat, hanem azt, hogy ki miként vélekedik, vagy hogyan állna ehhez hozzá, ha vele történne/történik. Köszönöm!
Még jó, hogy az email-t már előbb kitalálták mint a chat-et ami PONT ÚGY működik mint az SMS csak neten és ingyenes:)
Hülyeséget ne beszéljünk össze vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!